Akció!
ultra terepfutó cipő
női terepfutó cipőnői terepfutó cipőnői terepfutó cipőnői terepfutó cipőultra terepfutó cipőultra terepfutó cipőultra terepfutó cipőnői terepfutó cipő

Altra Lone Peak 2.0 W női ultra terepfutó cipő

Most: 46.500 Ft 25.900 Ft

Az Altra Lone Peak 2.0™ női ultra terepfutó cipő 26 mm talpközép vastagsággal és lenyűgöző, mindössze 240 g súllyal. Fedezd fel a közepes párnázottság és szuper könnyű súly élményét a legnehezebb terepen is. Add meg lábadnak ami jár, helyet, hogy természetes állásában segítsen téged stabilitásával és rugalmasságával.

foot_space-rovid_leir_tech

Választás törlése
Cikkszám: A2453-1.

Termék leírása

Az Altra Lone Peak 2.0™ női ultra terepfutó cipő a három féle talpvastagságban kínált Altra terepfutó cipők középső tagja. Az Altra Lone Peak 2.0™ terepfutó cipőt Amerika egyik legsziklásabb, legzordabb hegye a Wasatch Range inspirálta, és arra lett tervezve, hogy megküzdjön a Wasatch 100 verseny legrögösebb részeivel is. A FootShape™ lábujj rész lehetővé teszi lábujjaidnak, hogy relaxálhassanak és természetesen szétterülhessenek a cipőben, hogy sokkal stabilabb legyél és jóval komfortosabb legyen a futás akár felfelé, akár lefelé futsz terepen. A szendvics szerkezetű StoneGuard™ technológia tökéletes védelmet nyújt a kövek és egyéb törmelék ellen, miközben a karbon gumi TrailClaw™ külső talp minden terepviszonynál különleges tapadást biztosít lejtőn és emelkedőn is. Quick-dry gyorsan száradó, kopásálló felsőrész pedig lehetővé teszi, hogy keresztülrongyolhass pocsolyán, törmeléken, vagy bármin, amivel a természet meglep a terepen

Újdonságok:

 • Továbbfejlesztett futófelület a több tapadás érdekében
 • Finomított szabás a saroknál, köztes talpnál és a lábujjaknál
 • Továbbfejlesztett tartós hálós felsőrész
 • Új dizájn

női terepfutó cipőAltra Lone Peak női ultra terepfutó cipő és a szuper fogást biztosító talpa. A FootShape™ széles kiképzése a lábujjaknál, a Zero Drop™ talppal együtt tartják lábad természetes pozíciójában, hogy megfelelő, kis ütést biztosító technikával futhass hosszú távon is. Az EVA/A-Bound™ csillapítás főleg a mediális oldalon öleli körbe lábad és vezető sínként előzi meg, hogy lábad befelé rogyjon amikor már fárad. A futócipő köztes talpába integrált InnerFlex™ rács elrendezésű rugalmas barázdái a megfelelő pontokon lehetővé teszik a talp hajlását, így biztosítva még több stabilitást. A FootPod™ külső talp rugalmas barázdái további stabilitást biztosítanak a talp kulcsfontosságú pontjain. A FootShape™ széles kiképzése a lábujjaknál, a Zero Drop™ talppal együtt tartják lábad természetes pozíciójában, hogy megfelelő, kis ütést biztosító technikával futhass hosszú távon is.

Technikai specifikáció:

 • Közepes csillapítás
 • 240 g súly
 • Ajánlott felhasználás: Trail Running, Hiking, Fastpacking, Speed Hiking, teljesítménytúrázás, Trail Racing
 • Középtalp magasság: 26 mm
 • Középtalp: Dual Layer EVA A-Bound™ felső réteggel
 • Külsőtalp: Sticky Rubber TrailClaw™
 • Bélés: 5 mm Contour Footbed
 • Felsőrész: Quick-Dry Trail Mesh, minimális varrások
 • Egyéb különlegességek: Sandwiched StoneGuard™ kövek elleni védelem, Trail Rudder, GaiterTrap™ Technology szuper könnyű kamásli

Valóban női lábra készült!

Altra futócipő

Mitől lesz női a női Altra cipő?

Nem csak a cipők színe csajos és kicsit keskenyebbek a cipők, hanem valóban a női láb anatómiájára készültek. Mi a különbség a férfi lábhoz és cipőhöz képest?

1. A női sarok keskenyebb

2. Ahogy a lábfej középső része is

3. Hosszabb a láb boltozata és a boltozatnál keskenyebb is

4. A női rüszt magasabb

5. A női lábnak megfelelő a párnázottság

6. A női lábközépcsontok elosztásának megfelelő pozíció a cipőben

7. Női lábnak megfelelő kaptafa és felsőrész

8. Női láb formáját követő forma

9. Női lábnak megfelelő talpkiképzés

 

zero_drop-techA nulla mm sarokemelésnek köszönhetően a sarok és a lábujjak egyforma távolságra vannak a földtől, ami segíti a természetes futótechnikát és így az alacsony intenzitású becsapódást, az egészséges testtartással való futást és újra megerősíteni a lábszár magasított sarkú cipőkben való futástól elgyengült izomzatát.hell_and_forefoot...-tech

footshape-techA széles lábfej kiképzés lehetővé teszi a lábujjaknak, hogy a mennyben érezzék magukat ultra távokon is. Legyen helyük természetesen szétterülni és így a nagy lábujj egyenes maradhasson. Ettől nemcsak fájdalommentesen, de sokkal stabilabban is fogsz futni, valamint sokkal erőteljesebb elrugaszkodásra lesz lehetőséged, vagyis gyorsabb lehetsz.

abound-techÚjrahasznosított anyagból készült ez az egyedülálló réteg, ami közvetlen a talp alatt található. Nemcsak elnyeli a kemény talajon való becsapódás okozta ütést, hanem vissza is adja annak energiáját az újabb lépéshez.

gaitertrap-techAz innovatív hook-and-loop fül kényelmesen rögzíti a futókamáslit a lábfejhez, anélkül hogy a talp alatt kellene megkötni. Ezáltal nem gyűlik össze a törmelék a cipő talpán.

Alternatív Altra-fűzés, ha széles lábfejed van

Alternatív Altra-fűzés, ha széles lábfejed van

Tetszeni fog neked…