Akció!
Altra Lone Peak 3.0 Mid NeoShell magas szárú terepfutó cipő
Altra Lone Peak 3.0 Mid NeoShell magas szárú terepfutó cipőAltra Lone Peak 3.0 Mid NeoShell magas szárú terepfutó cipő

Altra Lone Peak 3.0 Mid NeoShell magas szárú terepfutó cipő

Most: 62.700 Ft 49.990 Ft

Az Altra ikonikus Lone Peak 3.0 Neoshell vízálló ultra terepfutó cipőjéből kialakított, magasított szárú verzió, amely a boka extra támasztása révén tökéletes választás kemény, nehéz terepen való futáshoz, dinamikus speed trekkinghez és kimondottan tempós teljesítménytúrázáshoz egyaránt. Polartec NeoShell membrántechnológiája teljes vízállóságot biztosít a jó lélegzőképesség megtartása mellett, míg A továbbfejlesztett anyagösszetételű és újratervezett TrailClaw™ profilú MaxTrac™ talpnak köszönhetően tapadása és a talajfogása bármely terepen minden igényt kielégítő, az Abound rendszerű középtalp rendszer kellő reszponzivitás mellett garantálja a szükséges csillapítást, az Altra specialitásnak számító ZeroDrop nullás sarokemelés és az extrán széles lábujjprofil pedig segíti, hogy lábad természetes állásában, hatékonyan, nagy stabilitás és rugalmasság mellett hódíthasd meg a kiválasztott terepet.

foot_space-rovid_leir_tech

Választás törlése
Cikkszám: A1653MID-5.

Termék leírása

A Utah állambeli 3500 méteres csúcs szikláiról elnevezett Lone Peak terepfutó cipő, az Altra azon modellje, mely megalapozta a cég világhírét. Ennek a méltán híres termékcsaládnak az egyik legújabb, speciálisan sokoldalú tagja a Polartec Neoshell vízálló-lélegző membránnal ellátott, magasított szárú Lone Peak 3.0 Mid modell, amely a kiváló, természetes tartás, a teljes vízállóság és a boka masszív, extra megtámasztása révén valamint a kialakításához képest minimális súlyával szinte már álomba illően tökéletes választás őszi-téli terepfutáshoz valamint dinamikus gyors- és teljesítménytzúrázáshoz a legdurvább, egyenetlen, sziklás-köves, technikás és egyenetlen terepen is. A cipő egy megerősített, kicsit merevebb, orr részénél megerősített, áttervezett és megújított alapanyagú felsőrészt kapott, ami nagyobb kontrollt és védelmet biztosít a lábfejnek, továbbá tartósabbá tette a felsőrészt arra az esetre, amikor harapósabbá válik a terep. A cipő talpa is újra lett gondolva, a MaxTrac™ külsőtalp új anyagösszetétele és TrailClaw™  profilja még jobb tapadást biztosít minden időjárási és terepviszony mellett, mint elődje. A külső-, és középtalp szendvicsként fogja közre a StoneGuard™ “kavicsvédő” technológiát, melynek köszönhetően úgy futhatsz át kavicsos, köves területeken, hogy szinte meg sem érzed, lábad stabil marad, nem billeg a köveken és a kavicsos, köves terep sokkal kevésbé veszi igénybe inaidat és izmaidat, így kisebb a sérülés veszélye is.  A gyorsan száradó, kopásálló felsőrész a vízálló membránnal együttműködve lehetővé teszi akár, hogy keresztülrongyolhass pocsolyán, törmeléken, vagy bármin, amivel a természet meglep de akár az időd nagy részét is a frissen behavazott terepen töltheted. Az Altra szabadalom FootShape™ széles cipőorr kialakítás biztosítja, hogy lábfejed szabadon szétterülve felvehesse természet adta alakját, így biztosítva a stabil talajfogást és a hatékony elrugaszkodást, a FootShape™ széles kiképzése a lábujjaknál a Zero Drop™ talppal együtt tartják lábad természetes pozíciójában, hogy megfelelő, kis ütést biztosító technikával futhass hosszú távon is. Az EVA/A-Bound™ csillapítás főleg a mediális oldalon öleli körbe lábad és vezető sínként előzi meg, hogy lábad befelé rogyjon amikor már fárad.

Technikai specifikáció:

 • Ajánlott felhasználása: terepfutás, versenyzés, gyorstúrázás, teljesítménytúrázás
 • Moderált csillapítás, az Altra által nyújtott háromféle csillapítás középútja
 • A cipő a futó stílus, a természetes lábujj terpesztés, stabilitás és elrugaszkodás fejlesztésére, a komfort és tapadás maximalizálására lett kifejlesztve
 • Magasított szárhossz extra fém fűzőszemekkel a boxa maximális megtámasztása érdekében
 • Extra anyagbetéttel megerősített lábujjzóna
 • V-Flex rugalmas, mégis biztosan tartó flexibilis, a boka szabad mozgását nem gátló bokakialakítás
 • FootShape™ Toe Box extra széles orr rész
 • Gyorsan száradó tartós, kopásálló szintetikus szövet felsőrész
 • Polartec NeoShell vízálló-lélegző membrán
 • SD6-M kaptafa
 • Teljes hosszán csillapított Zero Drop™ nullás sarokemelésű (0 mm drop) teli talp
 • 25 mm vastagságú habosított, formázott EVA / A-Bound középtalp
 • MaxTrac™ extra jó tapadást nyújtó külsőtalp TrailClaw™ emelkedőkön és lejtmenetben egyaránt kiemelkedő stabilitást nyújtó terepprofilú talpmintázattal
 • Szendvics szerkezetű, kövek és kemény tereptárgyak ellen védelmet nyújtó StoneGuard talpvédő technológia
 • Masszív külső merevítéssel ellátott, megerősített sarokrész
 • Megújult, négy pontos rögzítést nyújtó GaiterTrap™ kamásli rögzítési rendszer
 • Tömeg: 675 g / pár

 

zero_drop-techA nulla mm sarokemelésnek köszönhetően a sarok és a lábujjak egyforma távolságra vannak a földtől, ami segíti a természetes futótechnikát és így az alacsony intenzitású becsapódást, az egészséges testtartással való futást és újra megerősíteni a lábszár magasított sarkú cipőkben való futástól elgyengült izomzatát.hell_and_forefoot...-tech

footshape-techA széles lábfej kiképzés lehetővé teszi a lábujjaknak, hogy a mennyben érezzék magukat ultra távokon is. Legyen helyük természetesen szétterülni és így a nagy lábujj egyenes maradhasson. Ettől nemcsak fájdalommentesen, de sokkal stabilabban is fogsz futni, valamint sokkal erőteljesebb elrugaszkodásra lesz lehetőséged, vagyis gyorsabb lehetsz.

abound-techÚjrahasznosított anyagból készült ez az egyedülálló réteg, ami közvetlen a talp alatt található. Nemcsak elnyeli a kemény talajon való becsapódás okozta ütést, hanem vissza is adja annak energiáját az újabb lépéshez.

Altra Gaiter futó kamásli

Altra Gaiter futó kamásli

gaitertrap-techAz innovatív hook-and-loop fül kényelmesen rögzíti a futókamáslit a lábfejhez, anélkül hogy a talp alatt kellene megkötni. Ezáltal nem gyűlik össze a törmelék a cipő talpán.

Tetszeni fog neked…