Altra Lone Peak 3.0 NeoShell vízálló férfi ultra terepfutó cipő
vízálló terep futócipővízálló terep futócipővízálló terep futócipővízálló terep futócipő

Altra Lone Peak 3.0 NeoShell vízálló férfi ultra terepfutó cipő

59.500 Ft

A Lone Peak Altra Lone Peak 3.0 NeoShell minden idők legjobb vízálló Lone Peak cipője. A 3.0, vagyis az Altra Lone Peak  férfi, nagy csillapítású terepfutó cipő legújabb verziója profi versenyzők és vásárlók több éves visszajelzései alapján készült. A Lone Peak 3.0 új, megerősített felsőrészének köszönhetően tartósabb és nagyobb védelmet biztosít a lábujjaknak. A továbbfejlesztett anyagösszetételű és újratervezett profilú MaxTrac™ talpnak  köszönhetően még jobb a tapadása és a talajfogása. 25 mm talpközép vastagságával és lenyűgöző, mindössze 283 g súlyával magával fog ragadni ez a cipő. Add meg lábadnak ami jár, helyet, hogy természetes állásában segítsen téged stabilitásával és rugalmasságával.

Vásárlói tapasztalatok alapján a cipő kicsit szűkebb és rövidebb lett, mint elődei, ezért próba javasolt akkor is, ha már volt Altra Lone Peak cipőd, nem célszerű automatikusan a korábbi méretet rendelni!

foot_space-rovid_leir_tech

Választás törlése
Cikkszám: A1653LOW-2.

Termék leírása

A Utah állambeli 3500 méteres csúcs szikláiról elnevezett Lone Peak terepfutó cipő, az Altra azon modellje, mely megalapozta a cég világhírét. A Lone Peak a 3.0 NeoShell a cég eddigi legjobb Lone Peak modellje. A cipő egy megerősített, kicsit merevebb felsőrészt kapott, ami nagyobb kontrollt és védelmet biztosít a lábfejnek, továbbá tartósabbá tette a felsőrészt arra az esetre, amikor harapósabbá válik a terep. A cipő talpa is újra lett gondolva, a MaxTrac™ külsőtalp új anyagösszetétele és profilja még jobb tapadást biztosít minden időjárási és terepviszony mellett, mint elődje. A külső-, és középtalp szendvicsként fogja közre a StoneGuard™ “kavicsvédő” technológiát, melynek köszönhetően úgy futhatsz át kavicsos, köves területeken, hogy szinte meg sem érzed, lábad stabil marad, nem billeg a köveken. A StoneGuard™ technológiának hála a kavicsos, köves terep sokkal kevésbé veszi igénybe inaidat és izmaidat, így kisebb a sérülés veszélye is.  A kopásálló Polartec® NeoShell felsőrész lehetővé teszi, hogy keresztülrongyolhass pocsolyán, törmeléken, vagy bármin, amivel a természet meglep, garantáltan száraz marad a lábad. Az Altra szabadalom FootShape™ széles cipőorr kialakítás biztosítja, hogy lábfejed szabadon szétterülve felvehesse természet adta alakját, így biztosítva a stabil talajfogást és a hatékony elrugaszkodást. Egyszóval, a Lone Peak legenda tovább él a 3.0 verzióban is.

Altra Lone Peak 3.0 NeoShell vízálló férfi ultra terepfutó cipő

Altra Lone Peak 3.0 NeoShell vízálló férfi ultra terepfutó cipő

 Technikai specifikáció:

 • Az Altra 3 féle csillapításából a Lone Peak a középső
 • Tömege: 283 g
 • Ajánlott felhasználás: Trail Running, Hiking, Fastpacking, teljesítménytúrázás, Trail Racing
 • A cipő a futó stílus, a természetes lábujj terpesztés, stabilitás és elrugaszkodás fejlesztésére, a komfort és tapadás maximalizálására lett kifejlesztve
 • Platform: FootShape™ Toe Box extra széles orr rész teljes csillapítású Fully Cushioned Zero Drop™ nullás sarokemelésű teli talp
 • Zero Drop™ – 0 mm sarokemelés
 • Középtalpa 25 mm vastag EVA with A-Bound™ felső réteggel
 • Külsőtalp: MaxTrac™ Sticky Rubber TrailClaw™ nagy tapadású gumiösszetétel terep profillal
 • Bélés: 5 mm Contour Footbed
 • Kaptafa: SD6
 • FootShape™ Toe Box
 • Felsőrész: Kopásálló, Polartec® NeoShell vízálló anyag
 • Egyéb különlegességek: szendvics szerkezetű StoneGuard™ kövek-kavicsok elleni védelem, Natural Ride System, GaiterTrap™ természetes futótechnikát segítő technológia, No-slip csúszásmentes belső kialakítás. A FootShape™ széles kiképzése a lábujjaknál a Zero Drop™ talppal együtt tartják lábad természetes pozíciójában, hogy megfelelő, kis ütést biztosító technikával futhass hosszú távon is. Az EVA/A-Bound™ csillapítás főleg a mediális oldalon öleli körbe lábad és vezető sínként előzi meg, hogy lábad befelé rogyjon amikor már fárad.

 

zero_drop-techA nulla mm sarokemelésnek köszönhetően a sarok és a lábujjak egyforma távolságra vannak a földtől, ami segíti a természetes futótechnikát és így az alacsony intenzitású becsapódást, az egészséges testtartással való futást és újra megerősíteni a lábszár magasított sarkú cipőkben való futástól elgyengült izomzatát.hell_and_forefoot...-tech

footshape-techA széles lábfej kiképzés lehetővé teszi a lábujjaknak, hogy a mennyben érezzék magukat ultra távokon is. Legyen helyük természetesen szétterülni és így a nagy lábujj egyenes maradhasson. Ettől nemcsak fájdalommentesen, de sokkal stabilabban is fogsz futni, valamint sokkal erőteljesebb elrugaszkodásra lesz lehetőséged, vagyis gyorsabb lehetsz.

abound-techÚjrahasznosított anyagból készült ez az egyedülálló réteg, ami közvetlen a talp alatt található. Nemcsak elnyeli a kemény talajon való becsapódás okozta ütést, hanem vissza is adja annak energiáját az újabb lépéshez.

Altra Gaiter futó kamásli

Altra Gaiter futó kamásli

gaitertrap-techAz innovatív hook-and-loop fül kényelmesen rögzíti a futókamáslit a lábfejhez, anélkül hogy a talp alatt kellene megkötni. Ezáltal nem gyűlik össze a törmelék a cipő talpán.

Alternatív Altra-fűzés, ha széles lábfejed van

Alternatív Altra-fűzés, ha széles lábfejed van

Tetszeni fog neked…