Akció!
Altra Lone Peak 3.5 férfi ultra terepfutó cipő
Altra Lone Peak 3.5 férfi ultra terepfutó cipőAltra Lone Peak 3.5 férfi ultra terepfutó cipőAltra Lone Peak 3.5 férfi ultra terepfutó cipőAltra Lone Peak 3.5 férfi ultra terepfutó cipő

Altra Lone Peak 3.5 férfi ultra terepfutó cipő

Most: 49.990 Ft 39.990 Ft

Ha próbáltad már és megszeretted az Altra ikonikus Lone Peak terepfutó cipőjét, akkor a legújabb 3.5-ös, megújíitott verziót is imádni fogod. A Lone Peak 3.5 új, megerősített és megújított felsőrészének köszönhetően tartósabb és nagyobb védelmet biztosít a lábujjaknak. A továbbfejlesztett anyagösszetételű és újratervezett TrailClaw™ profilú MaxTrac™ talpnak köszönhetően még jobb a tapadása és a talajfogása. Zero Drop™ Platform kialakítású 25 millméteres talpközép vastagsága az elődmodellekhez képest nem változott, viszont egyébként is meglepően kis tömegét sikerült még tovább faragni, mindössze 255 gramm súlyával magával fog ragadni ez a cipő és magabiztosan hódíthatod majd meg benne a legkeményebb kihívásokat jelentő terepeket is. Add meg lábadnak ami jár, helyet, hogy természetes állásában segítsen téged stabilitásával és rugalmasságával.

foot_space-rovid_leir_tech

Választás törlése
Cikkszám: AFM1755F-4.

Termék leírása

A Utah állambeli 3500 méteres csúcs szikláiról elnevezett Lone Peak terepfutó cipő, az Altra azon modellje, mely megalapozta a cég világhírét. Ennek a szériának a legújabb, áttervezett felsőrészű, megújult designnal ellátott, kinézetében és az általa nyújtott viselési komfortérzet tekintetében egyaránt felfrissített tagja a Lone Peak 3.5 férfi terepfutó cipő, amely elődmodelljeihez hasonlóan kiváló társad lesz akár ultratávokon is.
A cipő egy megerősített, kicsit merevebb, orr részénél megerősített, áttervezett és megújított alapanyagú felsőrészt kapott, ami nagyobb kontrollt és védelmet biztosít a lábfejnek, továbbá tartósabbá tette a felsőrészt arra az esetre, amikor harapósabbá válik a terep. A cipő talpa is újra lett gondolva, a MaxTrac™ külsőtalp új anyagösszetétele és TrailClaw™  profilja még jobb tapadást biztosít minden időjárási és terepviszony mellett, mint elődje. A külső-, és középtalp szendvicsként fogja közre a StoneGuard™ “kavicsvédő” technológiát, melynek köszönhetően úgy futhatsz át kavicsos, köves területeken, hogy szinte meg sem érzed, lábad stabil marad, nem billeg a köveken és a kavicsos, köves terep sokkal kevésbé veszi igénybe inaidat és izmaidat, így kisebb a sérülés veszélye is.  A Quick-dry gyorsan száradó, kopásálló felsőrész lehetővé teszi, hogy keresztülrongyolhass pocsolyán, törmeléken, vagy bármin, amivel a természet meglep. Az Altra szabadalom FootShape™ széles cipőorr kialakítás biztosítja, hogy lábfejed szabadon szétterülve felvehesse természet adta alakját, így biztosítva a stabil talajfogást és a hatékony elrugaszkodást, a FootShape™ széles kiképzése a lábujjaknál a Zero Drop™ talppal együtt tartják lábad természetes pozíciójában, hogy megfelelő, kis ütést biztosító technikával futhass hosszú távon is. Az EVA/A-Bound™ csillapítás főleg a mediális oldalon öleli körbe lábad és vezető sínként előzi meg, hogy lábad befelé rogyjon amikor már fárad. Egyszóval, a Lone Peak legenda tovább él a 3.5 verzióban is.

Technikai specifikáció:

 • Ajánlott felhasználása: terepfutás, versenyzés, gyorstúrázás.
 • Moderált csillapítás, az Altra által nyújtott háromféle csillapítás középútja
 • A cipő a futó stílus, a természetes lábujj terpesztés, stabilitás és elrugaszkodás fejlesztésére, a komfort és tapadás maximalizálására lett kifejlesztve
 • FootShape™ Toe Box extra széles orr rész
 • Gyorsan száradó Quick-Dry Air Mesh tartós, kopásálló szintetikus szövet felsőrész
 • Formázott, 5 mm vastagságú talpbetét
 • SD6-M kaptafa
 • Teljes hosszán csillapított Zero Drop™ nullás sarokemelésű (0 mm drop) teli talp
 • 25 mm vastagságú habosított, formázott EVA / A-Bound középtalp
 • MaxTrac™ extra jó tapadást nyújtó külsőtalp TrailClaw™ emelkedőkön és lejtmenetben egyaránt kiemelkedő stabilitást nyújtó terepprofilú talpmintázattal
 • Szendvics szerkezetű, kövek és kemény tereptárgyak ellen védelmet nyújtó StoneGuard talpvédő technológia
 • Megújult, négy pontos rögzítést nyújtó GaiterTrap™ kamásli rögzítési rendszer
 • Tömeg: 255 g

zero_drop-techA nulla mm sarokemelésnek köszönhetően a sarok és a lábujjak egyforma távolságra vannak a földtől, ami segíti a természetes futótechnikát és így az alacsony intenzitású becsapódást, az egészséges testtartással való futást és újra megerősíti a lábszár magasított sarkú cipőkben való futástól elgyengült izomzatát.

Az Altra Lone Peak 3.5 terepfutó cipő Zero Drop™ nullás sarokemelésű talptechnológiája

Az Altra Lone Peak 3.5 terepfutó cipő Zero Drop™ nullás sarokemelésű talptechnológiája

footshape-techA széles lábfej kiképzés lehetővé teszi a lábujjaknak, hogy a mennyben érezzék magukat ultra távokon is. Legyen helyük természetesen szétterülni és így a nagy lábujj egyenes maradhasson. Ettől nemcsak fájdalommentesen, de sokkal stabilabban is fogsz futni, valamint sokkal erőteljesebb elrugaszkodásra lesz lehetőséged, vagyis gyorsabb lehetsz.

abound-techÚjrahasznosított anyagból készült ez az egyedülálló csillapító réteg, ami közvetlen a talp alatt található. Nemcsak elnyeli a kemény talajon való becsapódás okozta ütést, hanem vissza is adja annak energiáját az újabb lépéshez.

Altra Gaiter futó kamásli

Altra Gaiter futó kamásli

 

gaitertrap-techAz innovatív hook-and-loop fül kényelmesen rögzíti a futókamáslit a lábfejhez, anélkül hogy a talp alatt kellene megkötni. Ezáltal nem gyűlik össze a törmelék a cipő talpán.

 

Széles lábfej esetén nagy segítséget nyújt az Altra alternatív fűzési rendszere

Széles lábfej esetén nagy segítséget nyújt az Altra alternatív fűzési rendszere

Tetszeni fog neked…