Altra Lone Peak 4 W női ultra terepfutó cipő
Altra Lone Peak 4 W női ultra terepfutó cipőAltra Lone Peak 4 W női ultra terepfutó cipőAltra Lone Peak 4 W női ultra terepfutó cipő

Altra Lone Peak 4 W női ultra terepfutó cipő

51.700 Ft

Ha próbáltad már és megszeretted az Altra ikonikus Lone Peak női terepfutó cipőjét, akkor a legújabb, 4. generációs, számos pontos jelentősen megújított és modernizált verziót is imádni fogod. A Lone Peak 4 W új kialakítású nyelv- és fűzőkonstrukciója stabilabb és precízebb illeszkedést biztosít, az enyhén tágasabb orrszekció új összetételű, puhább, vékonyabb és flexibilisebb hálós anyagbetétje pedig megnövekedett szellőzőképességet garantál. A továbbfejlesztett anyagösszetételű és újratervezett TrailClaw™ bordázattal ellátott MaxTrac™ talpnak köszönhetően még jobb a tapadása és a talajfogása, a teljesen áttervezett struktúrájú  StoneGuard talpmerevítés pedig az ütéscsillapítás és a reszponzivitás csorbítása nélkül nyújt hatásos védelmet a sziklás, köves, nehéz terep fizikai behatásai ellen, ráadásul a Fit4Her technológiának köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy cipőd a női láb anatómiáját maximálisan figyelembe vevő kaptafája révén hibátlanul simul majd lábadra  Add meg lábadnak ami jár, helyet, hogy természetes állásában segítsen téged, együttműködve a Lone Peak 4 stabilitásával és rugalmasságával, hogy magabiztosan hódíthasd meg a legkeményebb kihívásokat jelentő terepeket is.

foot_space-rovid_leir_tech

Választás törlése
Cikkszám: AFW1855F-31.

Termék leírása

A Utah állambeli 3500 méteres csúcs szikláiról elnevezett Lone Peak terepfutó cipő, az Altra azon modellje, mely megalapozta a cég világhírét. Ennek a szériának a legújabb, szinte alapjaiban áttervezett negyedik generációja a Lone Peak 4 W női terepfutó cipő, amely elődmodelljeihez hasonlóan kiváló társad lesz akár ultratávokon is. Áttervezett és megújított alapanyagú, tartós és kopásálló, ugyanakkor puhább, komfortosabb és jobban szellőző viselési élményt nyújtó felsőrésze nagyobb kontrollt és védelmet biztosít a lábfejnek,de kellő védelmet nyújt arra az esetre is , amikor harapósabbá válik a terep. A cipő talpa is újra lett gondolva, a MaxTrac™ külsőtalp új anyagösszetétele és TrailClaw™  profilja még jobb tapadást biztosít minden időjárási és terepviszony mellett, mint elődje. A külső-, és középtalp szendvicsként fogja közre a StoneGuard™ “kavicsvédő” technológiát, melynek köszönhetően úgy futhatsz át kavicsos, köves területeken, hogy szinte meg sem érzed, lábad stabil marad, nem billeg a köveken és a kavicsos, köves terep sokkal kevésbé veszi igénybe inaidat és izmaidat, így kisebb a sérülés veszélye is.  A Quick-dry gyorsan száradó, kopásálló felsőrész lehetővé teszi, hogy keresztülrongyolhass pocsolyán, törmeléken, vagy bármin, amivel a természet meglep. Az Altra szabadalom FootShape™ széles cipőorr kialakítás biztosítja, hogy lábfejed szabadon szétterülve felvehesse természet adta alakját, így biztosítva a stabil talajfogást és a hatékony elrugaszkodást, a FootShape™ széles kiképzése a lábujjaknál a Zero Drop™ talppal együtt tartják lábad természetes pozíciójában, hogy megfelelő, kis ütést biztosító technikával futhass hosszú távon is. Az EVA/A-Bound™ csillapítás főleg a mediális oldalon öleli körbe lábad és vezető sínként előzi meg, hogy lábad befelé rogyjon amikor már fárad. Egyszóval, a Lone Peak legenda tovább él a 4. verzióban is.

Az Altra Lone Peak 4 főbb újdonságai az elődmodellhez képest:

 • Vékonyabb, puhább és flexibilisebb hálószövet az orrszekció területén
 • Megnövekedett szellőzőképesség
 • Áttervezett, vékonyabb, precízebben illeszkedő sarokszekció
 • Átalakított, tágasabb, nyomáspontmentes lábujjtér
 • Precízebb illeszkedést nyújtó szintetikus merevítőbetéttel ellátott, újratervezett fűzőrendszer hosszanti stabilizálóbetétekkel
 • Puhább, flexibilisebb talpkialakítás
 • Jobb tapadást nyújtó MaxTrac külsőtalp optimalizált TrailClaw bordázattal
 • A láb anatómiáját lekövetően áttervezett StoneGuard talpba épített flexibilis védőbetét

Technikai specifikáció:

 • Ajánlott felhasználása: terepfutás, versenyzés, gyorstúrázás.
 • Moderált csillapítás, az Altra által nyújtott háromféle csillapítás középútja
 • Fit4Her a női láb anatómiáját maximálisan figyelembe vevő kaptafa és kialakítás
 • FootShape™ Toe Box extra széles orr rész
 • Gyorsan száradó Quick-Dry Air Mesh tartós, kopásálló szintetikus szövet felsőrész
 • A tartósság és a stabilitás szempontjából kritikus helyeken elhelyezett masszív merevítőbetétek
 • Formázott, 5 mm vastagságú talpágy
 • Teljes hosszán csillapított Zero Drop™ nullás sarokemelésű (0 mm drop) teli talp
 • 25 mm vastagságú habosított, formázott EVA középtalp  A-Bound felső réteggel
 • MaxTrac™ extra jó tapadást nyújtó külsőtalp TrailClaw™ emelkedőkön és lejtmenetben egyaránt kiemelkedő stabilitást nyújtó terepprofilú talpmintázattal
 • Középtalpba szendvicsszerűen integrált, kövek és kemény tereptárgyak ellen védelmet nyújtó StoneGuard talpvédő technológia
 • Megújult, négy pontos rögzítést nyújtó GaiterTrap™ kamásli rögzítési rendszer
 • Tömeg: 241 g (38-as méret)

zero_drop-techA nulla mm sarokemelésnek köszönhetően a sarok és a lábujjak egyforma távolságra vannak a földtől, ami segíti a természetes futótechnikát és így az alacsony intenzitású becsapódást, az egészséges testtartással való futást és újra megerősíti a lábszár magasított sarkú cipőkben való futástól elgyengült izomzatát.

Az Altra Lone Peak 3.5 terepfutó cipő Zero Drop™ nullás sarokemelésű talptechnológiája

Az Altra Lone Peak 4 terepfutó cipő Zero Drop™ nullás sarokemelésű talptechnológiája

footshape-techA széles lábfej kiképzés lehetővé teszi a lábujjaknak, hogy a mennyben érezzék magukat ultra távokon is. Legyen helyük természetesen szétterülni és így a nagy lábujj egyenes maradhasson. Ettől nemcsak fájdalommentesen, de sokkal stabilabban is fogsz futni, valamint sokkal erőteljesebb elrugaszkodásra lesz lehetőséged, vagyis gyorsabb lehetsz.

abound-techÚjrahasznosított anyagból készült ez az egyedülálló csillapító réteg, ami közvetlen a talp alatt található. Nemcsak elnyeli a kemény talajon való becsapódás okozta ütést, hanem vissza is adja annak energiáját az újabb lépéshez.

 

gaitertrap-techAz innovatív hook-and-loop fül kényelmesen rögzíti a futókamáslit a lábfejhez, anélkül hogy a talp alatt kellene megkötni. Ezáltal nem gyűlik össze a törmelék a cipő talpán.

 

Tetszeni fog neked…