Altra M Lone Peak 6 férfi terepfutó cipő

Altra M Lone Peak 6 férfi terepfutó cipő

59.900 Ft

A legenda folytatódik! Az Altra legnépszerűbb modelljének 6. generációja talajtípustól függetlenül készen áll a kalandra. Kiváló tapadást biztosító MaxTrac™ talpa és ferde fogazatú TrailClaw™ talpmitázata tökéletes kombináció, ami arra lett tervezve, hogy mozgásban tartson. Megújult felsőrésze és testreszabható fűzőrendszere még biztosabb illeszkedést nyújt, így a lehető legmagabiztosabban haladhatsz az ösvényeken. A Lone Peak 6 amellett, hogy egy remek terepfutó cipő, a hosszútávú túrázok körében is világszerte az egyik legkedveltebb lábbeli. Tökéletes választás futáshoz, túrázáshoz rövid és hosszú távokon egyaránt.

Választás törlése
Cikkszám: AL0A547L242.

Termék leírása

Altra Lone Peak 6 terepfutó cipő.

Felhasznált technológiák:

FOOTSHAPE™ TOE BOX: A lábfej természetes formáját figyelembe vevő széles kialakítás, ami lehetővé teszi a lábujjak relaxált, természetesen szétterült állapotának viselés közbeni megtartását, kényelmesebb és stabilabb haladást biztosítva ezáltal a lejtőkön és emelkedőkön egyaránt.

BALANCED CUSHIONING™: Az Altra Balanced Cushioning™ platformja a sarkat és a lábfej első részét egyenlő távolságra pozícionálja a talajtól, ami összehangoltabb mozgásra, ideális futó stílus kialakítására és a talajfogásnál fellépő hatás csökkentésére ösztönzi a felhasználót.

GAITERTRAP™: Speciálisan kialakított hurok fülek és tépőzár, melyek segítségével szíjak használata nélkül rögzíthetjük a cipőhöz az Altra kamáslikat.

TRAILCLAW™: Stratégiailag a láközépcsontok alá pozícionált ferde fogazat, ami kiváló tapadást biztosít elrugaszkodáskor.

ALTRA EGO™: Reszponzív, ugyanakkor puha érzetet biztosító, megnövelt energia visszaadást kínáló középtalp összetétel.

MAXTRACK™: Kapaszkodás, tapadás és tartósság tökéletes kombinációja, ami magabiztos haladást tesz lehetővé még a legrázósabb talajon is.

Jellemzők:

  • Tömeg: 300g
  • Középtalp: Altra EGO™
  • Külsőtalp: MaxTrac™
  • Csillapítás: Közepes
  • Talp magasság 25mm
  • Drop: Zero drop (0mm)
  • Felsőrész: gyorsan száradó Air Mesh

Tetszeni fog neked…