Altra M Paradigm 6 férfi aszfalt futócipő

Altra M Paradigm 6 férfi aszfalt futócipő

64.900 Ft

Altra Paradigm 6 a hétköznapi edzéseken és a hosszú futásokon egyaránt kiemelkedő támogatást nyújtó, maximális csillapítású, szuper-kényelmes aszfalt futócipő. Az első Altra-sportoló által inspirált modell a márka történetében, Kara Goucher Altra Elite Athlete és kétszeres olimpikon tapasztalatai és ötletei segítettek a Paradigm-ot a következő szintre emelni. A lábbeli elmossa a határokat a tökéletes támogatást biztosító hosszú távokra tervezett és a hétköznapi edzésekhez optimalizált cipők között. Új Altra EGO™ MAX középtalpa és a támogatás megtartása mellett karcsúbbá varázsolt általános design mind-mind a páratlan futóélmény létrejöttét szolgálják.

Választás törlése
Cikkszám: AL0A5471424.

Termék leírása

Altra Paradigm 6 aszfalt futócipő.

Felhasznált technológiák:

FOOTSHAPE™ TOE BOX: A lábfej természetes formáját figyelembe vevő széles kialakítás, ami lehetővé teszi a lábujjak relaxált, természetesen szétterült állapotának viselés közbeni megtartását, kényelmesebb és stabilabb haladást biztosítva ezáltal a lejtőkön és emelkedőkön egyaránt.

BALANCED CUSHIONING™: Az Altra Balanced Cushioning™ platformja a sarkat és a lábfej első részét egyenlő távolságra pozícionálja a talajtól, ami összehangoltabb mozgásra, ideális futó stílus kialakítására és a talajfogásnál fellépő hatás csökkentésére ösztönzi a felhasználót.

INNERFLEX™: A nagyobb sebesség és jobb teljesítmény elérésének érdekében a középtalpban kialakított rácsszerű barázdák amellett, hogy csökkentik a súlyt, nagyobb flexibilitást engednek a lábfejnek.

FOOTPOD™ TECHNOLOGY: A lábfejben található csontok és ínak külső talpon történő leképezése, ami segíti a nagyobb flexibilitást és támogatja a természetes mozgást.

GUIDERAIL™: Az Altra dynamic support cipőiben megtalálható technológia ami  – hasonlóan mint egy autópályán található szalagkorlát – csak abban az esetben vezeti, irányítja a lábat, amikor szükség van rá.

EGO™ MAX: Altra EGO™ MAX középtalp, könnyű, luxus kényelmet és teljesítményt kínáló habanyag egy kis extra rugalmassággal és megnövelt tartóssággal fűszerezve.

Jellemzők:

  • Tömeg: 307g
  • Középtalp: Altra EGO™ MAX
  • Külső talp: FootPod™ Technology
  • Csillapítás: Maximum
  • Talp magasság: 30mm
  • Drop: Zero drop (0mm)
  • Felsőrész: Lélegző Engineered Mesh

Tetszeni fog neked…