Altra M Superior 5 férfi terepfutó cipő

Altra M Superior 5 férfi terepfutó cipő

52.900 Ft

Az Altra Superior 5 egy nagyon könnyű, gyors, MaxTrac™ talpának és többirányú fog mintázatának köszönhetően minden terepen remekül kapaszkodó és tapadó terepfutó cipő. A megújult kivehető StoneGuard™ kevesebb anyag felhasználásával készül, így még az eddig megszokottnál is könnyebb. “Burrito” stílusú, a lábat körülölelő nyelve biztonságos, támogató érzést nyújt technikásabb terepen is. Ha stílusodhoz, vagy futásaid jellegéhez a Lone Peak-nél egy kicsit reszponzívabb, kisebb csillapítású cipő passzol jobban akkor a Superiort neked találták ki. Ráadásul, ha még inkább a természetesség irányába kacsintgatsz a kivehető StoneGuard™-nak köszönhetően változtathatod a védelem mértékét.

Választás törlése
Cikkszám: AL0A546Z330.

Termék leírása

Altra Superior 5 terepfutó cipő.

Felhasznált technológiák:

FOOTSHAPE™ TOE BOX: A lábfej természetes formáját figyelembe vevő széles kialakítás, ami lehetővé teszi a lábujjak relaxált, természetesen szétterült állapotának viselés közbeni megtartását, kényelmesebb és stabilabb haladást biztosítva ezáltal a lejtőkön és emelkedőkön egyaránt.

BALANCED CUSHIONING™: Az Altra Balanced Cushioning™ platformja a sarkat és a lábfej első részét egyenlő távolságra pozícionálja a talajtól, ami összehangoltabb mozgásra, ideális futó stílus kialakítására és a talajfogásnál fellépő hatás csökkentésére ösztönzi a felhasználót.

GAITERTRAP™: Pántok és szíjak nélküli Altra kamásli rögzítő rendszer.

TRAILCLAW™: Stratégiailag a láközépcsontok alá pozícionált ferde fogazat, ami kiváló tapadást biztosít elrugaszkodáskor.

QUANTIC™: Új középtalp összetétel, a puhaság és reszponzivitás tökéletes keveréke alacsony tömeg mellett.

MAXTRACK™: Kapaszkodás, tapadás és tartósság tökéletes kombinációja, ami magabiztos haladást tesz lehetővé még a legrázósabb talajon is.

Jellemzők:

  • Tömeg: 251g
  • Középtalp: Quantic™
  • Külsőtalp: MaxTrac™
  • Csillapítás: Alacsony
  • Talp magasság 21mm
  • Drop: Zero drop (0mm)
  • Felsőrész: Sandwich mesh felsőrész tartós negyed panel borítással

Tetszeni fog neked…