Akció!
női futócipő
női futócipőnői futócipőnői futócipő

Altra One 2.5 W női verseny futócipő

Most: 36.990 Ft 23.900 Ft

Az Altra One 2.5 (Fuchsia/Minth) egy hihetetlenül gyors, magas teljesítményű női verseny futócipő, mely kiváló párnázottság-súly aránnyal rendelkezik. Akár 10 kilométert, akár teljes maratont futsz, ez a futócipő mindvégig kényelmes és állandó teljesítményt nyújt. Tökéletes választás versenyzésre maratoni távig, illetve rövid, nagy tempójú edzések abszolválására. Add meg lábadnak ami jár, helyet, hogy természetes állásában segítsen téged stabilitásával és rugalmasságával. Éld át a pehelykönnyűség és a gyorsaság élményét a One 2.5 női verseny cipőben!

foot_space-rovid_leir_tech

Választás törlése
Cikkszám: A2523-2.

Termék leírása

Az Altra One 2.5 női verseny futócipő köztes talpába integrált InnerFlex™ rács elrendezésű rugalmas barázdái a megfelelő pontokon lehetővé teszik a talp hajlását, így biztosítva még több stabilitást. A FootPod™ külső talp rugalmas barázdái további stabilitást biztosítanak a talp kulcsfontosságú pontjain. A FootShape™ széles kiképzése a lábujjaknál, a Zero Drop™ talppal együtt tartják lábad természetes pozíciójában, hogy megfelelő, kis ütést biztosító technikával futhass hosszú távon is.

Technikai paraméterek:

 • Súly: 153 gramm
 • Párnázottság: mérsékelt
 • Ideális használat: futás, sprint, aszfalton
 • Kiképzés: Zero Drop™ talp és FootShape™ széles lábfej rész a lábujjak kényelméért.
 • Talpközép magasság: 23 mm
 • Közép talp: ultrakönnyű réteg EVA-Bound™ A-Bound felső réteggel keverve
 • Külső talp: FootPod™ talp
 • Cipőbélés: 5 mm Contour Footbed
 • Felsőrész: Pehelykönnyű Quick-Dry Air Mesh
 • Aszimmetrikus fűzés
 • Egyedi női dizájn

Valóban női lábra készült!

Altra futócipő

Mitől lesz női a női Altra cipő?

Nem csak a cipők színe csajos és kicsit keskenyebbek a cipők, hanem valóban a női láb anatómiájára készültek. Mi a különbség a férfi lábhoz és cipőhöz képest?

1. A női sarok keskenyebb

2. Ahogy a lábfej középső része is

3. Hosszabb a láb boltozata és a boltozatnál keskenyebb is

4. A női rüszt magasabb

5. A női lábnak megfelelő a párnázottság

6. A női lábközépcsontok elosztásának megfelelő pozíció a cipőben

7. Női lábnak megfelelő kaptafa és felsőrész

8. Női láb formáját követő forma

9. Női lábnak megfelelő talpkiképzés

Technológiák:

zero_drop-techA nulla mm sarokemelésnek köszönhetően a sarok és a lábujjak egyforma távolságra vannak a földtől, ami segíti a természetes futótechnikát és így az alacsony intenzitású becsapódást, az egészséges testtartással való futást és újra megerősíteni a lábszár magasított sarkú cipőkben való futástól elgyengült izomzatát.hell_and_forefoot...-tech

footshape-techA széles lábfej kiképzés lehetővé teszi a lábujjaknak, hogy a mennyben érezzék magukat ultra távokon is. Legyen helyük természetesen szétterülni és így a nagy lábujj egyenes maradhasson. Ettől nemcsak fájdalommentesen, de sokkal stabilabban is fogsz futni, valamint sokkal erőteljesebb elrugaszkodásra lesz lehetőséged, vagyis gyorsabb lehetsz.

abound-techÚjrahasznosított anyagból készült ez az egyedülálló réteg, ami közvetlen a talp alatt található. Nemcsak elnyeli a kemény talajon való becsapódás okozta ütést, hanem vissza is adja annak energiáját az újabb lépéshez.

footpod-techEz az egyedülálló talp a láb csontjainak és inainak a szerkezetét képezi le lehetővé téve ezzel a lábnak, hogy természetes módon hajoljon amerre csak szükséges, maximális stabilizációt és tartást adva a lábnak.

Alternatív Altra-fűzés, ha széles lábfejed van

Alternatív Altra-fűzés, ha széles lábfejed van

Tetszeni fog neked…