Akció!
férfi futócipő
férfi futócipőférfi futócipőférfi futócipő

Altra One² férfi verseny futócipő

Most: 36.990 Ft 19.900 Ft

Utolsó párak! Az Altra cipők méretezése igen különös, típusonként is más méret kell ugyanarra a lábra! A One-ból kell a legnagyobb méret. Ezért a 48-as kb. 45-46-os lábméretre megfelelő.

Az Altra One² egy hihetetlenül gyors, magas teljesítményű férfi futócipő, mely kiváló párnázottság-súly aránnyal rendelkezik. Akár 10 kilométert, akár teljes maratont futsz, ez a futócipő mindvégig kényelmes és állandó teljesítményt nyújt. Add meg lábadnak ami jár, helyet, hogy természetes állásában segítsen téged stabilitásával és rugalmasságával. Éld át a pehelykönnyűség és a gyorsaság élményét a One² férfi futócipőben!

foot_space-rovid_leir_tech

Választás törlése
Cikkszám: A1423-1.

Termék leírása

Az Altra One² férfi futócipő köztes talpába integrált InnerFlex™ rács elrendezésű rugalmas barázdái a megfelelő pontokon lehetővé teszik a talp hajlását, így biztosítva még több stabilitást. A FootPod™ külső talp rugalmas barázdái további stabilitást biztosítanak a talp kulcsfontosságú pontjain. A FootShape™ széles kiképzése a lábujjaknál, a Zero Drop™ talppal együtt tartják lábad természetes pozíciójában, hogy megfelelő, kis ütést biztosító technikával futhass hosszú távon is.

Technikai paraméterek:

  • Súly: 167 gramm
  • Párnázottság: mérsékelt
  • Ideális használat: futás, sprint, aszfalton
  • Kiképzés: Zero Drop™ talp és FootShape™ széles lábfej rész a lábujjak kényelméért.
  • Talpközép magasság: 23 mm
  • Közép talp: ultrakönnyű réteg EVA-Bound™ A-Bound felső réteggel keverve
  • Külső talp: FootPod™ talp
  • Cipőbélés: 5 mm Contour Footbed
  • Felsőrész: Pehelykönnyű Quick-Dry Air Mesh
  • Aszimmetrikus fűzés

zero_drop-techA nulla mm sarokemelésnek köszönhetően a sarok és a lábujjak egyforma távolságra vannak a földtől, ami segíti a természetes futótechnikát és így az alacsony intenzitású becsapódást, az egészséges testtartással való futást és újra megerősíteni a lábszár magasított sarkú cipőkben való futástól elgyengült izomzatát.hell_and_forefoot...-tech

footshape-techA széles lábfej kiképzés lehetővé teszi a lábujjaknak, hogy a mennyben érezzék magukat ultra távokon is. Legyen helyük természetesen szétterülni és így a nagy lábujj egyenes maradhasson. Ettől nemcsak fájdalommentesen, de sokkal stabilabban is fogsz futni, valamint sokkal erőteljesebb elrugaszkodásra lesz lehetőséged, vagyis gyorsabb lehetsz.

abound-techÚjrahasznosított anyagból készült ez az egyedülálló réteg, ami közvetlen a talp alatt található. Nemcsak elnyeli a kemény talajon való becsapódás okozta ütést, hanem vissza is adja annak energiáját az újabb lépéshez.

footpod-techEz az egyedülálló talp a láb csontjainak és inainak a szerkezetét képezi le lehetővé téve ezzel a lábnak, hogy természetes módon hajoljon amerre csak szükséges, maximális stabilizációt és tartást adva a lábnak.

Alternatív Altra-fűzés, ha széles lábfejed van

Alternatív Altra-fűzés, ha széles lábfejed van.

Tetszeni fog neked…