Akció!
ultra futócipő
ultrafutó cipőultrafutó cipő

Altra Paradigm 2.0 női ultra futócipő

Most: 52.900 Ft 42.390 Ft

Kifutó modell, csak a készlet erejéig rendelhető!

“Feleségem az UB-n mondta, hogy ő is nagyon szereti az Altra Paradigm-ot, mert amióta ebben a cipőben futok, azóta elköltözött otthonról a sebészeti ambulancia, nem kell végignéznie, ahogy lepiszkálom a megfeketedett lábkörmöt, sem ahogy kiszúrom, cérnával átfűzöm a vér- és vízhólyagokat. Az Altra hihetetlenül kényelmes a 90. km után is…” Olvasd el a beszámolót itt!

Fedezd fel a maximális párnázottság és szuper könnyű súly paradigmáját. A Paradigm™ egy neutrális futócipő 34 mm talpközép vastagsággal és lenyűgöző, mindössze 244 g súllyal. Add meg lábadnak ami jár, helyet, hogy természetes állásában segítsen téged stabilitásával és rugalmasságával.

foot_space-rovid_leir_tech

Választás törlése
Cikkszám: A2635-5.

Termék leírása

Az Altra Paradigm 2.0 a tökéletes női ultra futócipő. Az EVA/A-Bound™ csillapítás főleg a mediális oldalon öleli körbe lábad és vezető sínként előzi meg, hogy lábad befelé rogyjon amikor már fárad. A FootShape™ széles kiképzése a lábujjaknál, a Zero Drop™ talppal együtt tartják lábad természetes pozíciójában, hogy megfelelő, kis ütést biztosító technikával futhass hosszú távon is.

Technikai paraméterek:

  • Súly: 244 g
  • Párnázottság: maximális
  • Ideális használat: aszfalt futás, ultramarathon, gyaloglás
  • Kiképzés: Max-párnázott Zero Drop™ talp és FootShape™ széles lábfej rész a lábujjak kényelméért.
  • Talpközép magasság: 34 mm
  • Közép talp: dupla réteg EVA-Bound™ A-Bound felső réteggel keverve
  • Külső talp: FootPod™ talp
  • Cipőbélés: 5 mm Contour Footbed
  • Felsőrész: Quick-Dry Air Mesh
ultra futócipő

Altra Paradigm 2.0 ultra futócipő különleges, inakat támogató talpa

A rugalmas külső talpon a láb csontozatának és inainak mintázata húzódik, ami lehetővé teszi, hogy lábad úgy hajoljon, mozogjon, ahogy természetesen is tenné. A külső talp egyedülálló bordázata úgy lett tervezve, hogy természetes módon ellensúlyozza a túlzott pronációt.

 

zero_drop-techA nulla mm sarokemelésnek köszönhetően a sarok és a lábujjak egyforma távolságra vannak a földtől, ami segíti a természetes futótechnikát és így az alacsony intenzitású becsapódást, az egészséges testtartással való futást és újra megerősíteni a lábszár magasított sarkú cipőkben való futástól elgyengült izomzatát.hell_and_forefoot...-tech

footshape-techA széles lábfej kiképzés lehetővé teszi a lábujjaknak, hogy a mennyben érezzék magukat ultra távokon is. Legyen helyük természetesen szétterülni és így a nagy lábujj egyenes maradhasson. Ettől nemcsak fájdalommentesen, de sokkal stabilabban is fogsz futni, valamint sokkal erőteljesebb elrugaszkodásra lesz lehetőséged, vagyis gyorsabb lehetsz.

abound-techÚjrahasznosított anyagból készült ez az egyedülálló réteg, ami közvetlen a talp alatt található. Nemcsak elnyeli a kemény talajon való becsapódás okozta ütést, hanem vissza is adja annak energiáját az újabb lépéshez.

footpod-techEz az egyedülálló talp a láb csontjainak és inainak a szerkezetét képezi le lehetővé téve ezzel a lábnak, hogy természetes módon hajoljon amerre csak szükséges, maximális stabilizációt és tartást adva a lábnak.

Alternatív Altra-fűzés, ha széles lábfejed van

Alternatív Altra-fűzés, ha széles lábfejed van

Tetszeni fog neked…