Akció!
Altra Paradigm 3.0 férfi ultra futócipő
Altra Paradigm 3.0 férfi ultra futócipőAltra Paradigm 3.0 férfi ultra futócipőAltra Paradigm 3.0 férfi ultra futócipőAltra Paradigm 3.0 férfi ultra futócipő

Altra Paradigm 3.0 férfi ultra futócipő

Most: 49.900 Ft 39.990 Ft

Fedezd fel a maximális párnázottság, a kimagasló tudás és a szuper könnyű súly tökéletes összhangját! A megújult Paradigm 3.0 egy neutrális futócipő Zero Drop rendszerű, nullás sarokemelésű és maximális csillapítást nyújtó 32 mm talpközép vastagsággal, a helyes lábtartást elősegítő, futásodat stabilizáló GuideRail™ technológiával, lábujjaidnak extra, természetes kényelmet nyújtó FootShape™ széles orr kialakítással és lenyűgöző, mindössze 292 g súllyal. Add meg lábadnak ami jár, helyet, hogy természetes állásában segítsen téged stabilitásával és rugalmasságával akár a legdurvább ultra távokon is.

foot_space-rovid_leir_tech

Választás törlése
Cikkszám: AFM1739-1.

Termék leírása

Az Altra Paradigm 3.0 a tökéletes férfi aszfaltos, ultra futócipő. Könnyű, gyorsan száradó Quick-Dry Air Mesh szintetikus szövet felsőrésze lábformádtól függetlenül nagy kényelmet garantál. Nullás sarokemelésű Zero Drop technológiával készült 32 mm vastagságú középtalpa maximális csillapítást nyújt, habosított EVA/A-Bound™ csillapító anyaga pedig az ütések elnyelése mellett főleg a mediális oldalon körbeöleli lábad és vezető sínként előzi meg, hogy lábad befelé rogyjon amikor már fárad. A szabadalmaztatott, speciális Altra FootShape™ kaptafa széles kiképzése az orr részen és a lábujjaknál, a Zero Drop™ talppal együtt tartják lábad természetes pozíciójában, hogy megfelelő, kis ütést biztosító technikával futhass hosszú, akár ultra távon is. A különleges formájú FootPod rugalmas külső talp a láb csontozatának és inainak mintázatával rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy lábad úgy hajoljon, mozogjon, ahogy természetesen is tenné. A külső talp egyedülálló GuideRail™ bordázata úgy lett tervezve, hogy természetes módon ellensúlyozza a túlzott pronációt.

Technikai specifikáció:

 • Ajánlott felhasználása: aszfalt futás, ultramaraton, gyaloglás
 • Maximális párnázottság
 • A cipő a futó stílus, a természetes lábujj terpesztés, stabilitás és elrugaszkodás fejlesztésére, a komfort és tapadás maximalizálására lett kifejlesztve
 • FootShape™ Toe Box extra széles orr rész
 • Gyorsan száradó Quick-Dry Air Mesh tartós, kopásálló szintetikus szövet felsőrész
 • Formázott, 5 mm vastagságú talpbetét
 • SD5-M kaptafa
 • Teljes hosszán csillapított Zero Drop™ nullás sarokemelésű (0 mm drop) teli talp
 • 32 mm vastagságú habosított, formázott EVA / A-Bound középtalp
 • FootPod külsőtalp
 • GuideRail túlpronálást megelőző, lábstabilizáló talptechnológia
 • Tömeg: 292 g

zero_drop-techA nulla mm sarokemelésnek köszönhetően a sarok és a lábujjak egyforma távolságra vannak a földtől, ami segíti a természetes futótechnikát és így az alacsony intenzitású becsapódást, az egészséges testtartással való futást és újra megerősíteni a lábszár magasított sarkú cipőkben való futástól elgyengült izomzatát.

Az Altra Paradigm 3.0 ultra futócipő Zero Drop™ nullás sarokemelésű talptechnológiája

Az Altra Paradigm 3.0 ultra futócipő Zero Drop™ nullás sarokemelésű talptechnológiája

footshape-techA széles lábfej kiképzés lehetővé teszi a lábujjaknak, hogy a mennyben érezzék magukat ultra távokon is. Legyen helyük természetesen szétterülni és így a nagy lábujj egyenes maradhasson. Ettől nemcsak fájdalommentesen, de sokkal stabilabban is fogsz futni, valamint sokkal erőteljesebb elrugaszkodásra lesz lehetőséged, vagyis gyorsabb lehetsz.

abound-techÚjrahasznosított anyagból készült ez az egyedülálló réteg, ami közvetlen a talp alatt található. Nemcsak elnyeli a kemény talajon való becsapódás okozta ütést, hanem vissza is adja annak energiáját az újabb lépéshez.

footpod-techEz az egyedülálló talpkialakítás a láb csontjainak és inainak a szerkezetét képezi le, lehetővé téve ezzel a lábnak, hogy természetes módon hajoljon amerre csak szükséges, maximális stabilizációt és tartást adva a lábnak.

Széles lábfej esetén nagy segítséget nyújt az Altra alternatív fűzési rendszere

Széles lábfej esetén nagy segítséget nyújt az Altra alternatív fűzési rendszere

Tetszeni fog neked…