Altra Paradigm 4.5 férfi ultra futócipő
Altra Paradigm 4.5 férfi ultra futócipőAltra Paradigm 4.5 férfi ultra futócipő

Altra Paradigm 4.5 férfi ultra futócipő

51.990 Ft

Fedezd fel a maximális párnázottság, a kimagasló tudás és a szuper könnyű súly tökéletes összhangját! A lényegében alapjaiban megújított Paradigm 4.5 egy stabil neutrális futócipő Zero Drop rendszerű, nullás sarokemelésű és maximális csillapítást nyújtó 30 mm talpközép vastagsággal, a helyes lábtartást elősegítő, futásodat stabilizáló GuideRail™ technológiával, lábujjaidnak extra, természetes kényelmet nyújtó FootShape™ széles orr kialakítással, teljesen áttervezett Altra EGO puha és reszponzív középtalppal valamint modern, varrásmentes “kötött” technológiával készült felsőrésszel. Add meg lábadnak ami jár, helyet, hogy természetes állásában segítsen téged stabilitásával és rugalmasságával akár a legdurvább ultra távokon is.

foot_space-rovid_leir_tech

Választás törlése
Cikkszám: ALM1948G-470.

Termék leírása

Az Altra Paradigm 4.5 a tökéletes férfi aszfaltos, ultra futócipő. Új fejlesztésű, a maximális szellőzés és stabilitás érdekében funkcionálisan eltérő anyagszerkezetű, nagyrészt varrásmentes, “kötött” technológiával készült szintetikus szövet felsőrésze lábformádtól függetlenül nagy kényelmet garantál. Nullás sarokemelésű Zero Drop technológiával készült 30 mm vastagságú középtalpa maximális csillapítást nyújt, az Escalante modelleknél már megismert habosított, könnyű, puha és reszponzív Altra EGO csillapító anyaga pedig az ütések elnyelése mellett főleg a mediális oldalon körbeöleli lábad és vezető sínként előzi meg, hogy lábad befelé rogyjon amikor már fárad. A szabadalmaztatott, speciális Altra FootShape™ kaptafa széles kiképzése az orr részen és a lábujjaknál, a Zero Drop™ talppal együtt tartják lábad természetes pozíciójában, hogy megfelelő, kis ütést biztosító technikával futhass hosszú, akár ultra távon is. A különleges formájú FootPod rugalmas külső talp a láb csontozatának és inainak mintázatával rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy lábad úgy hajoljon, mozogjon, ahogy természetesen is tenné. Egyedülálló GuideRail™ bordázata és a negyedik generációnál megjelent Stabilipod “tripod” talpa épített merevítőbetétek úgy lettek tervezve, hogy természetes módon ellensúlyozzák a túlzott pronációt, segítsék a láb stabil tartását és vezessék lábad akkor, amikor igazán szükséged van rá.

Az Altra Paradigm 4.5 főbb újdonságai az elődmodellhez képest:

 • Modern “hi-tech” design
 • Teljes mértékben megújított, kötött technológiával készült modern felsőrész
 • Áttervezett még rugalmasabb, puhább és nagyobb ütéscsillapítást nyújtó talpkonstrukció
 • Altra EGO középtalp a puha ütéscsillapítás és a maximális energia visszatérítés érdekében
 • Három pontban a talpba integrált Stabilipod “tripod” a láb stabil tartását elősegítő betétek

Technikai specifikáció:

 • Ajánlott felhasználása: aszfalt futás, ultramaraton, gyaloglás
 • Maximális párnázottság
 • FootShape™ Toe Box extra széles orr rész
 • Kötött technológiával készült modern, puha és flexibilis felsőrész
 • Funkcionálisan eltérő anyagszerkezetű felsőrész az optimális szellőzés és tartás érdekében
 • Formázott, 5 mm vastagságú talpágy
 • Teljes hosszán csillapított Zero Drop™ nullás sarokemelésű (0 mm drop) teli talp
 • 30 mm vastagságú habosított, formázott Altra EGO középtalp
 • FootPod a talp csontozatát és izületeit “leutánzó”, a természetes futómozgást segítő talptechnológia
 • InnerFlex a talpba integrált bordázat révén a  talp flexibilitását növelő konstrukció
 • GuideRail túlpronálást megelőző, lábstabilizáló merevítőrendszer
 • Talpba épített Stabilipod “tripod” stabil tartást elősegítő merevítőbetétek
 • Tömeg: 318 g

zero_drop-techA nulla mm sarokemelésnek köszönhetően a sarok és a lábujjak egyforma távolságra vannak a földtől, ami segíti a természetes futótechnikát és így az alacsony intenzitású becsapódást, az egészséges testtartással való futást és újra megerősíteni a lábszár magasított sarkú cipőkben való futástól elgyengült izomzatát.

Az Altra Paradigm 3.0 ultra futócipő Zero Drop™ nullás sarokemelésű talptechnológiája

Az Altra Paradigm 3.0 ultra futócipő Zero Drop™ nullás sarokemelésű talptechnológiája

footshape-techA széles lábfej kiképzés lehetővé teszi a lábujjaknak, hogy a mennyben érezzék magukat ultra távokon is. Legyen helyük természetesen szétterülni és így a nagy lábujj egyenes maradhasson. Ettől nemcsak fájdalommentesen, de sokkal stabilabban is fogsz futni, valamint sokkal erőteljesebb elrugaszkodásra lesz lehetőséged, vagyis gyorsabb lehetsz.

altra-egoA megnövelt reszponzivitással és párnázottsággal rendelkező új fejlesztésű Altra Ego középtalp puha és lágy a talajra mégis precízen reagáló stabil futóélményt tesz lehetővé.

footpod-techEz az egyedülálló talpkialakítás a láb csontjainak és inainak a szerkezetét képezi le, lehetővé téve ezzel a lábnak, hogy természetes módon hajoljon amerre csak szükséges, maximális stabilizációt és tartást adva a lábnak.

Tetszeni fog neked…