Akció!
A2535_Altra_Paradigm_1_5_noi_futocipo_mentazold
női ultra futócipőnői ultra futócipőnői ultra futócipőA2535_Altra_Paradigm_1_5_noi_futocipo_mentazold_3-

Altra Paradigm 1.5 W női ultra futócipő

Most: 46.500 Ft 29.900 Ft

Kifutó modell, csak a készlet erejéig rendelhető!

Bemutatjuk az Altra Paradigm 1.5™ ultra futócipőt, az egyetlen maximális párnázottságú, mégis Zero Drop™, tehát sarokemelés nélküli, FootShape™ extra széles lábfejjel készített futócipőt. Ideális futócipő azoknak, akik nagyon könnyű cipőt keresnek maximális védelem mellett, mely ráadásul az alacsony becsapódást segíti minden lépésnél. A lenyűgöző Zero Drop™ platform ultra könnyű súlyt biztosít, míg a dupla rétegű EVA hab és A-Bound™ energia visszanyerő felső réteg relaxált és maximálisan védett lépést ad. A FootShape™ orrész hihetetlen kényelmet biztosít lábujjaidnak rögtön bebújáskor és futás közben is, mert engedi lábfejed természetes és relaxált szétterülő állását felvenni, melyben egyben a stabil talajfogást, hatékony elrugaszkodást és hólyag mentességet is biztosítja. Ne áldozd fel a csillapítást a súly oltárán, az új Altra Paradigm 1.5 ultra futócipővel tiéd lehet mindkettő!

És mi az új?

 • Megnövelt fényvisszaverő képesség
 • Új, továbbfejlesztett cipő felsőrész kopásállóság és dizájn
 • Új színek

foot_space-rovid_leir_tech

Választás törlése
Cikkszám: A2535-1.

Termék leírása

“Feleségem az UB-n mondta, hogy ő is nagyon szereti az Altra Paradigm-ot, mert amióta ebben a cipőben futok, azóta elköltözött otthonról a sebészeti ambulancia, nem kell végignéznie, ahogy lepiszkálom a megfeketedett lábkörmöt, sem ahogy kiszúrom, cérnával átfűzöm a vér- és vízhólyagokat. Az Altra hihetetlenül kényelmes a 90. km után is…” Olvasd el a beszámolót itt!

Az Altra Paradigm 1,5 ultra futócipő arra lett tervezve, hogy javítsd:
•    kondidat
•    lábujjak egészséges szétnyitott állását
•    stabilitásod
•    komfortod

Az Altra Paradigm 1.5 a tökéletes női ultra futócipő. Az EVA/A-Bound™ csillapítás főleg a mediális oldalon öleli körbe lábad és vezető sínként előzi meg, hogy lábad befelé rogyjon amikor már fárad. A FootShape™ széles kiképzése a lábujjaknál, a Zero Drop™ talppal együtt tartják lábad természetes pozíciójában, hogy megfelelő, kis ütést biztosító technikával futhass hosszú távon is. A rugalmas külső talpon a láb csontozatának és inainak mintázata húzódik, ami lehetővé teszi, hogy lábad úgy hajoljon, mozogjon, ahogy természetesen is tenné. A külső talp egyedülálló bordázata úgy lett tervezve, hogy természetes módon ellensúlyozza a túlzott pronációt.

Technikai specifikáció:

 • Súly: 244 g
 • Csillapítás: maximális
 • Ideális felhasználás: aszfalt futás, könnyű terepfutás, ultramaraton, gyaloglás
 • Talpközép magasság: 34 mm
 • Közép talp: dupla réteg EVA-Bound™ A-Bound felső réteggel keverve
 • Külső talp: FootPod™ talp
 • Cipőbélés: 5 mm Contour Footbed
 • Felsőrész: Quick-Dry Air Mesh
 • footpod-techA rugalmas külső talpon a láb csontozatának és inainak mintázata húzódik, ami lehetővé teszi, hogy lábad úgy hajoljon, mozogjon, ahogy természetesen is tenné. A külső talp egyedülálló bordázata úgy lett tervezve, hogy természetes módon ellensúlyozza a túlzott pronációt.

 

 • zero_drop-techA nulla mm sarokemelésnek köszönhetően a sarok és a lábujjak egyforma távolságra vanna a földtől, ami segíti a természetes futótechnikát és így az alacsony intenzitású becsapódást, az egészséges testtartással való futást és újra megerősíteni a lábszár magasított sarkú cipőkben való futástól elgyengült izomzatát.hell_and_forefoot...-tech
 • footshape-techA széles lábfej kiképzés lehetővé teszi a lábujjaknak, hogy a mennyben érezzék magukat ultra távokon is. Legyen helyük természetesen szétterülni és így a nagy lábujj egyenes maradhasson. Ettől nemcsak fájdalommentesen, de sokkal stabilabban is fogsz futni, valamint sokkal erőteljesebb elrugaszkodásra lesz lehetőséged, vagyis gyorsabb lehetsz.

 

 • abound-techÚjrahasznosított anyagból készült ez az egyedülálló réteg, ami közvetlen a talp alatt található. Nemcsak elnyeli a kemény talajon való becsapódás okozta ütést, hanem vissza is adja annak energiáját az újabb lépéshez.

Valóban női lábra készült!

Altra futócipő

Mitől lesz női a női Altra cipő?

Nem csak a cipők színe csajos és kicsit keskenyebbek a cipők, hanem valóban a női láb anatómiájára készültek. Mi a különbség a férfi lábhoz és cipőhöz képest?

1. A női sarok keskenyebb

2. Ahogy a lábfej középső része is

3. Hosszabb a láb boltozata és a boltozatnál keskenyebb is

4. A női rüszt magasabb

5. A női lábnak megfelelő a párnázottság

6. A női lábközépcsontok elosztásának megfelelő pozíció a cipőben

7. Női lábnak megfelelő kaptafa és felsőrész

8. Női láb formáját követő forma

9. Női lábnak megfelelő talpkiképzés