Akció!
női terepfutó cipő
női terepfutó cipőnői terepfutó cipőnői terepfutó cipő

Altra Superior 2 W női terepfutó cipő

Most: 39.990 Ft 19.990 Ft

Altra Superior 2 W női terepfutó cipő 21 mm talpközép vastagsággal és lenyűgöző, mindössze 213 g súllyal. Fedezd fel gyorsaság és a szuper könnyű súly élményét a legnehezebb terepen is. Add meg lábadnak ami jár, helyet, hogy természetes állásában segítsen téged stabilitásával és rugalmasságával. Mássz fel könnyedén a csúcsra a vadonatúj Superior női terepfutó cipővel!

foot_space-rovid_leir_tech

Választás törlése
Cikkszám: A2552-2.

Termék leírása

Az Altra Superior 2 W női terepfutó cipő még több tapadást és kisebb súlyt nyújt az előző modellhez képest. A FootShape™ széles kiképzése a lábujjaknál, a Zero Drop™ talppal együtt tartják lábad természetes pozíciójában, hogy megfelelő, kis ütést biztosító technikával futhass hosszú távon is. A TrailClaw™ külső talp döntött mintázatú futófelülettel rendelkezik a lábközépcsontok alatt a tökéletes tapadás és stabilitás érdekében. A kivehető StoneGuard™ talpbetét az éles sziklák ellen védi lábad, könnyed terepen azonban kivehető a terepfutó cipőről, ami így könnyebb és rugalmasabb lesz. Az InnerFlex™ köztes talp technológia még több visszajelzést biztosít számodra kiszámíthatatlan terepen is.

Technikai paraméterek:

 • Súly: 245 gramm
 • Párnázottság: mérsékelt
 • Ideális használat: terepfutás, gyaloglás, túrázás
 • Javítja a következőket: futás közbeni testtartás, lábujjak kúposodása, stabilitás, tapadás, komfort, védelem terepen
 • Kiképzés: Zero Drop™ talp és FootShape™ széles lábfej rész a lábujjak kényelméért.
 • Talpközép magasság: 21 mm
 • Közép talp: dupla réteg EVA-Bound™ A-Bound felső réteggel keverve
 • Külső talp: Sticky Rubber TrailClaw™ talp
 • Cipőbélés: 5 mm Contour Footbed eltávolítható StoneGuard™ sziklák elleni védelem
 • Felsőrész: Quick-Dry Trail Mesh, Minimal Seams
 • További technikák: Trail Rudder, GaiterTrap™ Technology kamásli
 • Rácsszerű hajlékony barázdák a köztes talpban lehetővé teszik a talp meghajlását, ezáltal nagyobb sebességet és jobb teljesítményt eredményezve.
 • STONEGUARD™ – Rugalmas védelmet nyújt sziklás terepen, a sziklák elterelésével a köztes talpnál a magas stabilitás érdekében.

Valóban női lábra készült!

Altra futócipő

Mitől lesz női a női Altra cipő?

Nem csak a cipők színe csajos és kicsit keskenyebbek a cipők, hanem valóban a női láb anatómiájára készültek. Mi a különbség a férfi lábhoz és cipőhöz képest?

1. A női sarok keskenyebb

2. Ahogy a lábfej középső része is

3. Hosszabb a láb boltozata és a boltozatnál keskenyebb is

4. A női rüszt magasabb

5. A női lábnak megfelelő a párnázottság

6. A női lábközépcsontok elosztásának megfelelő pozíció a cipőben

7. Női lábnak megfelelő kaptafa és felsőrész

8. Női láb formáját követő forma

9. Női lábnak megfelelő talpkiképzés

Technológiák:

zero_drop-techA nulla mm sarokemelésnek köszönhetően a sarok és a lábujjak egyforma távolságra vannak a földtől, ami segíti a természetes futótechnikát és így az alacsony intenzitású becsapódást, az egészséges testtartással való futást és újra megerősíteni a lábszár magasított sarkú cipőkben való futástól elgyengült izomzatát.hell_and_forefoot...-tech

footshape-techA széles lábfej kiképzés lehetővé teszi a lábujjaknak, hogy a mennyben érezzék magukat ultra távokon is. Legyen helyük természetesen szétterülni és így a nagy lábujj egyenes maradhasson. Ettől nemcsak fájdalommentesen, de sokkal stabilabban is fogsz futni, valamint sokkal erőteljesebb elrugaszkodásra lesz lehetőséged, vagyis gyorsabb lehetsz.

abound-techÚjrahasznosított anyagból készült ez az egyedülálló réteg, ami közvetlen a talp alatt található. Nemcsak elnyeli a kemény talajon való becsapódás okozta ütést, hanem vissza is adja annak energiáját az újabb lépéshez.

Alternatív Altra-fűzés, ha széles lábfejed van

Alternatív Altra-fűzés, ha széles lábfejed van.

Tetszeni fog neked…