Altra Superior 4.0 W női terepfutó cipő
Altra Superior 4.0 W női terepfutó cipőAltra Superior 4.0 W női terepfutó cipőAltra Superior 4.0 W női terepfutó cipő

Altra Superior 4.0 W női terepfutó cipő

44.990 Ft

Az Altra Superior W női terepfutó cipő negyedik generációja teljesen áttervezett, varrásmentes felsőrészével, precízebb illeszkedésével és ezáltal megnövelt kényelmével valamint újradefiniált közép- és külsőtalpával nem fog csalódást okozni sem a típus régi, sem újonnan csatlakozó híveinek.

foot_space-rovid_leir_tech

Választás törlése
Cikkszám: AFW1953G-5.

Termék leírása

Ha már ismered és szereted az Altra méltán népszerű Superior modelljét, akkor a legújabb, negyedik generációban sem csalódhatsz, hiszen az elődmodellek minden jó tulajdonságának megőrzése mellett még könnyebbé, ergonómikusan karcsúbb kialakításúvá és jobb tapadása révén még hatékonyabbá vált. Megújított, a kritikus pontokon megerősített, jórészt varrásmentes technológiával készült felsőrésze nagyobb kényelmet és biztonságot nyújt a lábnak, míg a puha ugyanakkor dinamikusan reszponzív Altra Quantic középtalp és a lehető legjobb tapadást nyújtó MaxTrac gumi külsőtalp hatékony futótárssá teszik hosszabb távokon is. Áttervezett, legömbölyített sarokrésze és újradefiniált talpbordázata garantálják stabilitásod és teljesítményedet még egyenetlen, technikás, lejtmenetekkel teli terepen is, ráadásul a Fit4Her technológiának köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy cipőd a női láb anatómiáját maximálisan figyelembe vevő kaptafája révén hibátlanul simul majd lábadra

Technikai jellemzők:

 • Könnyebb, áramvonalasabb, jobban illeszkedő kialakítás
 • Fit4Her a női láb anatómiáját maximálisan figyelembe vevő kaptafa
 • Teljes mértékig áttervezett, nagyrészt varrásmentes technológiával készült felsőrész
 • Puhább, rugalmasabb és jobban szellőző alapanyag a maximális kényelem érdekében
 • Áttervezett nyelvkialakítás a jobb  lábtartás érdekében
 • Megerősítések a kopásnak és sérülésnek kitett stratégiai pontokon
 • FootShape™ Toe Box extra széles orr rész
 • Puha és reszponzív Quantic habanyagból készült középtalp
 • Teljes hosszán csillapított Zero Drop™ nullás sarokemelésű (0 mm drop) teli talp
 • InnerFlex a talpba integrált bordázat révén a  talp flexibilitását növelő konstrukció
 • Kivehető, formázott, habosított talpbetét
 • A láb anatómiáját lekövetően áttervezett StoneGuard kivehető flexibilis védőbetét
 • MaxTrac™ extra jó tapadást nyújtó külsőtalp TrailClaw™ emelkedőkön és lejtmenetben egyaránt kiemelkedő stabilitást nyújtó terepprofilú talpmintázattal
 • Megújult, négy pontos rögzítést nyújtó GaiterTrap™ kamásli rögzítési rendszer
 • Tömeg: 374 g (38-as méret)

zero_drop-techA nulla mm sarokemelésnek köszönhetően a sarok és a lábujjak egyforma távolságra vannak a földtől, ami segíti a természetes futótechnikát és így az alacsony intenzitású becsapódást, az egészséges testtartással való futást és újra megerősíti a lábszár magasított sarkú cipőkben való futástól elgyengült izomzatát.

Az Altra Superior 4.0 W terepfutó cipő Zero Drop™ nullás sarokemelésű talptechnológiája

Az Altra Superior 4.0 W terepfutó cipő Zero Drop™ nullás sarokemelésű talptechnológiája

footshape-techA széles lábfej kiképzés lehetővé teszi a lábujjaknak, hogy a mennyben érezzék magukat ultra távokon is. Legyen helyük természetesen szétterülni és így a nagy lábujj egyenes maradhasson. Ettől nemcsak fájdalommentesen, de sokkal stabilabban is fogsz futni, valamint sokkal erőteljesebb elrugaszkodásra lesz lehetőséged, vagyis gyorsabb lehetsz.

altra_fit4herAltra Fit4Her kimondottan a női láb anatómiája és kívánalmai szerint tervezett kaptafa és kialakítás

altra_trailclaw A  TrailClaw talpbordázat formája és elhelyezkedése révén nagy stabilitást nyújt bármely tereptípuson elrugaszkodás és futás közben egyaránt.

gaitertrap-techAz innovatív hook-and-loop fül kényelmesen rögzíti a futókamáslit a lábfejhez, anélkül hogy a talp alatt kellene megkötni. Ezáltal nem gyűlik össze a törmelék a cipő talpán.

 

Tetszeni fog neked…