Altra Timp Trail férfi terepfutó cipő
Altra Timp Trail férfi terepfutó cipőAltra Timp Trail férfi terepfutó cipőAltra Timp Trail férfi terepfutó cipőAltra Timp Trail férfi terepfutó cipő

Altra Timp Trail férfi terepfutó cipő

49.900 Ft

Az Altra újdonsága, a sokoldalúan használható Timp Trail terepfutó cipő, amely sikeresen tölti be a Lone Peak és az Olympus modellek közepes és maximális párnázottsága közti űrt, ily módon egy eddig hiányzó szeletet pótol az Altra terepfutó kollekciójában. Nullás sarokemelésű, 29 mm vastagságú habosított EVA A-Bound középtalpával, rendkívül kopásálló DuraTread külsőtalpával valamint jól kapaszkodó, 4 mm mélységű TrailClaw talpmintázatával  egy igazi fenevad, amely kényelmes és extra hatékony futást tesz lehetővé tereptípustól és távtól függetlenül.

ultra futócipő

Hagyományos (balra) és Altra cipő (jobbra) lábfej szélességének különbsége röntgen képen

Választás törlése
Cikkszám: AFM1757F-1.

Termék leírása

Altra Timp Trail nagyfokú párnázottsággal rendelkező, sokoldalúan, lényegében bármely tereptípúson távtól függetlenül kiválóan használható masszív felépítésű terepfutó cipő. Felsőrésze a lélegzőképesség és a tartósság optimális elegyét képviseli, a kopásnak kitett területek lézervágott TPU megerősítései ellenállnak a kitartó nyúzásnak is, a gyorsan száradó szintetikus szövet felsőrész anyag pedig lehetővé teszi, hogy keresztülrongyolhass pocsolyán, törmeléken, vagy bármin, amivel a természet meglep. Az Altra szabadalom FootShape™ széles cipőorr kialakítás biztosítja, hogy lábfejed szabadon szétterülve felvehesse természet adta alakját, így biztosítva a stabil talajfogást és a hatékony elrugaszkodást, a FootShape™ széles kiképzése a lábujjaknál a Zero Drop™ talppal együtt tartják lábad természetes pozíciójában, hogy megfelelő, kis ütést biztosító technikával futhass hosszú távon is. Az EVA/A-Bound™ csillapítás főleg a mediális oldalon öleli körbe lábad és vezető sínként előzi meg, hogy lábad befelé rogyjon amikor már fárad, DuraTread külsőtalpa a terepre optimalizált mély TrailClaw bordázattal pedig vegyes, változékony terepviszonyok mellett is stabilan tart majd lábadon.

Technikai jellemzők:

 • Ajánlott felhasználása: terepfutás, ultrafutás, versenyzés, gyors túrázás
 • Nagyfokú párnázottság
 • FootShape™ Toe Box extra széles orr rész
 • Gyorsan száradó tartós, kopásálló szintetikus szövet felsőrész lézervágott TPU megerősítésekkel
 • Formázott, 6 mm vastagságú talpágy
 • 29 mm vastagságú habosított, formázott EVA / A-Bound középtalp
 • Teljes hosszán csillapított Zero Drop™ nullás sarokemelésű (0 mm drop) teli talp
 • DuraTread™ extra jó tapadást nyújtó külsőtalp TrailClaw™ emelkedőkön és lejtmenetben egyaránt kiemelkedő stabilitást nyújtó 4 mm mélységű talpmintázattal
 • Körkörös láthatóságot biztosító fényvisszaverő elemek
 • GaiterTrap kamásli rögzítési rendszer
 • PFS2-M kaptafa
 • Tömeg: 315 g

Az Altra Timp Trail terepfutó cipő kiemelkedő teljesítményét garantáló főbb technológiák:

 

 • zero_drop-techA nulla mm sarokemelésnek köszönhetően a sarok és a lábujjak egyforma távolságra vannak a földtől, ami segíti a természetes futótechnikát és így az alacsony intenzitású becsapódást, az egészséges testtartással való futást és újra megerősíteni a lábszár magasított sarkú cipőkben való futástól elgyengült izomzatát.hell_and_forefoot...-tech

 

 • footshape-techA széles lábfej kiképzés lehetővé teszi a lábujjaknak, hogy a mennyben érezzék magukat ultra távokon is. Legyen helyük természetesen szétterülni és így a nagy lábujj egyenes maradhasson. Ettől nemcsak fájdalommentesen, de sokkal stabilabban is fogsz futni, valamint sokkal erőteljesebb elrugaszkodásra lesz lehetőséged, vagyis gyorsabb lehetsz.

 

 • InnerFlex technológiás talpának köszönhetően a futócipő ott hajlik, ahol lábadnak arra szüksége van, nagyban segítve sebességed növelését és így teljesítményed.

 

 • altra_abound-techÚjrahasznosított anyagból készült ez az egyedülálló csillapító réteg, ami közvetlen a talp alatt található. Nemcsak elnyeli a kemény talajon való becsapódás okozta ütést, hanem vissza is adja annak energiáját az újabb lépéshez.

 

 • altra_gaitertrap-techAz innovatív hook-and-loop fül kényelmesen rögzíti a futókamáslit a lábfejhez, anélkül hogy a talp alatt kellene megkötni. Ezáltal nem gyűlik össze a törmelék a cipő talpán.

 

Altra Timp Trail terepfutó cipő természetes közegében

Altra Timp Trail terepfutó cipő természetes közegében

Tetszeni fog neked…