altra_torin_3_blue_lime_AFM1737F-6_1
Altra Torin 3.0 férfi futócipőAltra Torin 3.0 férfi futócipőAltra Torin 3.0 férfi futócipőAltra Torin 3.0 férfi futócipő

Altra Torin 3.0 férfi futócipő

46.900 Ft

Az Altra legnépszerűbb utcai futócipője, a Torin a 3.0 szériával visszatért megújult külsővel és egy még jobban szellőző és még komfortosabb viseletet biztosító, átalakított felsőrésszel. Minden más, az elődmodellek által már csúcsra járatott jó tulajdonsága természetesen változatlan maradt, így futásaid során továbbra is élvezheted az A-Bound™ középtalp puha és reszponzív csillapítását, a FootPod™ külsőtalp természetes flexibilitását valamint a FootShape™ kialakítás széles orr részének extrém lábujjkényelmét és hatékonyságát. Ráadásul az Altra szabadalmaztatott Fit4Her női kaptafájának köszönhetően cipőd nem csak színében női, hanem minden ízében a női láb sajátos igényei szerint lett kialakítva, így garantáltan kényelmed szolgálja majd a sokadik megtett kilóméter után is. Szuperül kiegyensúlyozott cipő, érzékeny és motiváló, hogy a helyes futótechnikára ösztönözzön egy magasabb lépésszámmal. Próbáld ki, nem fogod megbánni!

foot_space-rovid_leir_tech

Választás törlése
Cikkszám: AFM1737F-6.

Termék leírása

A megújult Altra Torin 3.0 férfi futócipő új fejlesztésű, nemcsak designjában átalakított gyorsan száradó, szintetikus szövetből készült hálós felsőrésze nagy lélegzőképességet és maximális kényelmet garantál utcai futásaid során. Nullás sarokemelésű, 28 mm vastagságú Zero Drop technológiás talpszerkezete nagy csillapítást nyújt azok számára, akik hosszú távokat futnak, vagy nagyobb a súlyuk, esetleg ízületeik megkövetelik a nagyobb csillapítást. Nagy csillapítása ellenére is kellőképpen reszponzív, tökéletesen érzed viselése közben a talajt. Speciális InnerFlex középtalp technológiájának köszönhetően a cipő ott hajlik, ahol lábadnak arra szüksége van, nagyban segítve sebességed növelését és így teljesítményed. A különleges formájú FootPod rugalmas külső talp a láb csontozatának és inainak mintázatával rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy lábad úgy hajoljon, mozogjon, ahogy természetesen is tenné. Mindössze 238 gramm súlyával tökéletes választás akár maratont futsz akár mindennapos futásaidhoz, edzéseidhez keresel egy kiváló társat.

Technikai jellemzők:

 • Ajánlott felhasználása: aszfalt futás, fitnessz, gyaloglás, cross-training
 • Nagyfokú párnázottság
 • FootShape™ Toe Box extra széles orr rész
 • Gyorsan száradó Quick-Dry Air Mesh tartós, kopásálló szintetikus szövet felsőrész
 • Formázott, 6 mm vastagságú talpbetét
 • PFS2-M kaptafa
 • Teljes hosszán csillapított Zero Drop™ nullás sarokemelésű (0 mm drop) teli talp
 • 28 mm vastagságú habosított, formázott EVA / A-Bound középtalp
 • FootPod külsőtalp
 • InnerFlex flexibilis középtalp rendszer
 • Tömeg: 238 g

Az Altra Torin 3.0 futócipő kiemelkedő teljesítményét garantáló főbb technológiák:

 

 • footpod-techA rugalmas külső talpon a láb csontozatának és inainak mintázata húzódik, ami lehetővé teszi, hogy lábad úgy hajoljon, mozogjon, ahogy természetesen is tenné. A külső talp egyedülálló bordázata úgy lett tervezve, hogy természetes módon ellensúlyozza a túlzott pronációt.

 

 • zero_drop-techA nulla mm sarokemelésnek köszönhetően a sarok és a lábujjak egyforma távolságra vannak a földtől, ami segíti a természetes futótechnikát és így az alacsony intenzitású becsapódást, az egészséges testtartással való futást és újra megerősíteni a lábszár magasított sarkú cipőkben való futástól elgyengült izomzatát.hell_and_forefoot...-tech

 

 • footshape-techA széles lábfej kiképzés lehetővé teszi a lábujjaknak, hogy a mennyben érezzék magukat ultra távokon is. Legyen helyük természetesen szétterülni és így a nagy lábujj egyenes maradhasson. Ettől nemcsak fájdalommentesen, de sokkal stabilabban is fogsz futni, valamint sokkal erőteljesebb elrugaszkodásra lesz lehetőséged, vagyis gyorsabb lehetsz.

 

 • abound-techÚjrahasznosított anyagból készült ez az egyedülálló csillapító réteg, ami közvetlen a talp alatt található. Nemcsak elnyeli a kemény talajon való becsapódás okozta ütést, hanem vissza is adja annak energiáját az újabb lépéshez.

 

 • InnerFlex technológiás talpának köszönhetően a futócipő ott hajlik, ahol lábadnak arra szüksége van, nagyban segítve sebességed növelését és így teljesítményed.

 

Altra Torin 3.0 futócipő ha nagyfokú, reszponzív csillapításra és extra kényelemre vágysz városi futásaid során

Altra Torin 3.0 futócipő ha nagyfokú, reszponzív csillapításra és extra kényelemre vágysz városi futásaid során

 

Tetszeni fog neked…