Altra W Rivera 2 női aszfalt futócipő

Altra W Rivera 2 női aszfalt futócipő

52.900 Ft

Az Altra Rivera 2 egy igazán sokoldalú futócipő, amit arra terveztek, hogy mozgásban tartsa felhasználóját. Nagyon jó választás ha egy igazi “mindenest” szeretnél. Használd gyorsító edzésektől egészen közepes távú futásokig. Altra EGO™ középtalpa sima, de reszponzív haladást biztosít, Slim FootShape™ kialakítása pedig a természetes mozgás támogatásának érdekében kellemes illeszkedésről gondoskodik. Ha egy “go-to” aszfaltos Altra-t keresel, a Rivera 2 tökéletes választás lehet számodra.

Választás törlése
Cikkszám: AL0A5489662.

Termék leírása

Altra Rivera 2 aszfalt futócipő.

Felhasznált technológiák:

FOOTSHAPE™ TOE BOX: A lábfej természetes formáját figyelembe vevő széles kialakítás, ami lehetővé teszi a lábujjak relaxált, természetesen szétterült állapotának viselés közbeni megtartását, kényelmesebb és stabilabb haladást biztosítva ezáltal a lejtőkön és emelkedőkön egyaránt.

BALANCED CUSHIONING™: Az Altra Balanced Cushioning™ platformja a sarkat és a lábfej első részét egyenlő távolságra pozícionálja a talajtól, ami összehangoltabb mozgásra, ideális futó stílus kialakítására és a talajfogásnál fellépő hatás csökkentésére ösztönzi a felhasználót.

FOOTPOD™ TECHNOLOGY: A lábfejben található csontok és ínak külső talpon történő leképezése, ami segíti a nagyobb flexibilitást és támogatja a természetes mozgást.

ALTRA EGO™: Reszponzív, ugyanakkor puha érzetet biztosító, megnövelt energia visszaadást kínáló középtalp összetétel.

Jellemzők:

  • Tömeg: 197g
  • Középtalp: Altra EGO™
  • Külső talp: FootPod™
  • Csillapítás: Közepes
  • Talp magasság: 26mm
  • Drop: Zero drop (0mm)
  • Felsőrész: Lélegző Engineered Mesh

Tetszeni fog neked…