Akció!
Atomic Backland 78 túrasí léc Red / Grey

Atomic Backland 78 túrasí léc Red / Grey

Most: 114.000 Ft 102.600 Ft

A Backland 78 túrasí léc a Backland típuscsalád egyik legkönnyebb tagja, egy kiváló ár/érték arányú és sokoldalú választás minden kezdő és középhaladó kalandvágyó sítúrázó részére. Az új változat famagjának és All Mountain Rocker profiljának köszönhetően még könnyebb és fürgébb ezzel pedig igazán sokoldalú felhasználhatóságot tesz lehetővé.

Választás törlése
Cikkszám: AA0028168.

Termék leírása

Az Atomic Backland 78 a Backland típuscsalád egyik legkönnyebb tagja, amely a már bizonyított Ultra Light Woodcore famagnak köszönhetően kellően könnyű a gyors és hatékony mászáshoz, szinte lebeg a hó felszínén. Kisebb derékszélessége és All Mountain Rocker profilja megbízható teljesítményt nyújt lesiklás közben és garantálja a folyamatos irányítást még változékony hóviszonyok között is. Dura Cap Sidewall felépítése hatékonyan nyeli el a sít ért ütéseket, kellően robusztussá teszi a lécet és minden terepen biztosítja annak szilárd élét. HRZN Tech csőrkialakítása 10 százalékkal nagyobb felülettel rendelkezik a porhóban való síeléshez, valamint kivitele révén hozzájárul az orrszekció kisebb vetemedéséhez és a jobb nyomtartáshoz durva hóban, vágott kialakítása révén pedig a fóka esetleges cseréjét is megkönnyíti.

Az Atomic Backland 78 túrasí léc főbb technikai jellemzői:

  • Ultralight Woodcore könnyű nyír és karuba famag.
  • HRZN Tech Tip csőrkialakítás
  • Dura Cap Sidewall felépítés a kontrollált erőátvitel és a nagyfokú éltartás érdekében
  • All Mountain Rocker 15/85/0 profilja révén minden hótípushoz és terephez megfelelő választás, a sípályán és azon túl is.
  • Szélesség: 112 / 79 / 101 mm (170 cm hossz)
  • Rádiusz: 17,5 m (170 cm hossz)
  • Tömeg: 1200 g (170 cm hossz)

További információk

Súly 980 g

Tetszeni fog neked…