Akció!
Atomic Backland 85 túrasí léc

Atomic Backland 85 túrasí léc

Most: 140.000 Ft 100.800 Ft

Az Atomic Backland 85 egy tökéletesen kiegyensúlyozott “allrounder” túrasí léc, amely mászáshoz, túrázáshoz és lesikláshoz egyaránt tökéletes alakjával bármely tudásszinten optimális teljesítményt képes nyújtani, ráadásul megújított HRZN Tech kialakítású csőrszekciója révén nagyobb felülettel rendelkezik a porhóban való síeléshez, ami jobb siklást és nyomátvezetést valamint kevesebb csavarodást eredményez.

Választás törlése
Cikkszám: AA0027204.

Termék leírása

Ha egy kiegyensúlyozott túrasí lécet keresel, amelyet akár bármely túrával töltött napodon, bármely tudásszinten jól használhatsz, akkor az Atomic Backland 85 ideális választás számodra. Épp eléggé könnyű ahhoz, hogy egy hosszabb mászás se legyen különösebben megerőltető, formája pedig a mászás megkönnyítésén túl a különösen hosszabb akadályokon való kapaszkodást is biztonságossá teszi. Kis súlyáról ultrakönnyű nyárs és karuba famagja gondoskodik, míg az Atomic szabadalmaztatott belső laminált karbon erősítései súlynövekedés és a sí teljesítményét rontó megvastagodás nélkül garantálják kellő merevségét. A Backland 85 túrasí léc HRZN Tech csőrkialakítása 10 százalékkal nagyobb felülettel rendelkezik a porhóban való síeléshez, valamint kivitele révén hozzájárul az orrszekció kisebb vetemedéséhez és a jobb nyomtartáshoz durva hóban.

Az Atomic Backland 85 túrasí léc ultrakönnyű famagja a szénszálas merevítőbetéttel

Az Atomic Backland 85 túrasí léc ultrakönnyű famagja a szénszálas merevítőbetéttel

Az Atomic Backland 85 túrasí léc főbb technikai jellemzői:

  • Ultralight Woodcore könnyű nyár és karuba famag.
  • Carbon Backbone, a sí teljes hosszán végigfutó szénszálas merevítés, amely súlynövekedés nélkül garantál agilitást, stabilitást és kiváló éltartást.
  • All Mountain Rocker 15/85/0 profilja révén minden hótípushoz és terephez megfelelő választás, a sípályán és azon túl is.
  • HRZN Tech csőrprofil a durva hóban való jobb siklás és nyomtartás érdekében.
  • Szélesség: 117 / 85 / 105,5 mm (172 cm hossz)
  • Rádiusz: 17 m (172 cm hossz)
  • Tömeg: 1240 g (177 cm hossz)

További információk

Súly 980 g

Tetszeni fog neked…