Akció!
Atomic Backland 95 túrasí léc

Atomic Backland 95 túrasí léc

Most: 171.000 Ft 123.100 Ft

Az Atomic Backland típuscsaládjának szélesebb tagja az erős downhill teljesítménnyel rendelkező Backland 95 túrasí léc, amely a könnyű mászást jelentő minimális súly és a sportos, erőteljes lesiklást garantáló dinamikus merevség és oldaltartás optimális elegyét nyújtja változatos hóviszonyok között, mély hóban és kemény terepen egyaránt.

Választás törlése
Cikkszám: AA0026636.

Termék leírása

Az Atomic Backland 95 egy olyan sokoldalú túrasí léc, amilyenre csak szükséged lehet változékony viszonyok között. Tökéletes keveréke a túra- és a freeride léceknek, alkalmas porhóba, buckákra és kifagyott terepre is. Épp eléggé könnyű ahhoz, hogy egy hosszabb mászás se okozzon nagy kínokat, ugyanakkor kellőképpen masszív és erőteljes a dinamikus lesiklásokhoz is, szélessége pedig változatos hóviszonyok között is bőven bevethetővé teszi. Kis súlyáról ultrakönnyű nyárs és karuba famagja gondoskodik, míg az Atomic szabadalmaztatott belső laminált karbon erősítései súlynövekedés és a sí teljesítményét rontó megvastagodás nélkül garantálják kellő merevségét. A Backland 95 HRZN Tech csőrkialakítása 10 százalékkal nagyobb felülettel rendelkezik a porhóban való síeléshez, valamint kivitele révén hozzájárul az orrszekció kisebb vetemedéséhez és a jobb nyomtartáshoz durva hóban.

Az Atomic Backland 95 túrasí léc ultrakönnyű famagja a szénszálas merevítőbetéttel

Az Atomic Backland 95 túrasí léc ultrakönnyű famagja a szénszálas merevítőbetéttel

Az Atomic Backland 95 túrasí léc főbb technikai jellemzői:

  • Ultralight Woodcore könnyű nyár és karuba famag.
  • Carbon Backbone, a sí teljes hosszán végigfutó szénszálas merevítés, amely súlynövekedés nélkül garantál agilitást, stabilitást és kiváló éltartást.
  • All Mountain Rocker 15/85/0 profil
  • HRZN Tech csőrprofil a durva hóban való jobb siklás és nyomtartás érdekében.
  • Szélesség: 126,5 / 95 / 115 mm (177 cm hossz)
  • Rádiusz: 18 m (177 cm hossz)
  • Tömeg: 1370 g (177 cm hossz)

 

További információk

Súly 980 g

Tetszeni fog neked…