Akció!
túrasí léc
túrasí léctúrasí léc

Atomic Backland Drifter túrasí léc

Most: 139.990 Ft 89.900 Ft

Az új Atomic Backland Drifter a legszélesebb, legfejlettebb túrasí léc az Atomic vadonatúj backcountry túrasí sorozatában. Neki a legjobb a terepen nyújtott lesiklási teljesítménye a sorozatban, de a túrázás más területein is ideális: az Ultralite Woodcore famag miatt a felfelé is könnyű és energiatakarékos, a Drifterhez való PreFit vagy a könnyen alakítható MultiFit AM Rocker fókákkal.

Választás törlése
Cikkszám: AA0025318.

Termék leírása

Az Atomic Backland Drifter túrasí léc teljes hosszában a rendkívül stabil Carbon Backbone fut végig, mely csökkenti a léc tömegét, miközben kiváló fordulékonyságot és éltartást biztosít a lejtőn. Bármilyen havon jól teljesít. Lehetőség nyújt szabályos DIN kötések használatára és az All Mountain Rocker profillal és a Step Down Sidewall oldalfallal, úgy fogod érezni, hogy fantasztikusan teljesít a lejtőn – akár pályán, akár pályán kívül.

Jellemzők

  • Túrasí kötések: WARDEN 13, TRACKER 13 S, TRACKER 13 L, DRIFTER SKIN
  • BACKBONE technológia
  • ALL MOUNTAIN ROCKER
  • STEP DOWN SIDEWALL oldalfal
  • ULTRALITE WOODCORE
  • CARBON BACKBONE
  • Tömeg: 1550g

Méretek

Hossz (CM) 182
Szélesség (csőr) (MM) 132
Szélesség (közép) (MM) 95
Szélesség (hátul) (MM) 121
Sugár (M) 19.9

Túrasí technológiák

CARBONE BACKBONE

Az egyik ok, amiért a Backland túrasí léc ilyen sokoldalú a Carbone backbone – egy ultrakönnyű karbon betét, amely végigfut a síléc teljes hosszán és stabilizáló gerincoszlopként hat. Kivételes agilitást és éltartást biztosít, és segít a síléc súlyát alacsonyan tartani, hogy bizalommal indulj neki a porhónak.

ULTRALITE WOODCORE

A hihetetlenül könnyű Poplar/Caruba fa a Backland súlyát alacsonyan tartja anélkül, hogy lesikló teljesítményét rontaná.

ALL MOUNTAIN ROCKER

Az elülső rockert arra tervezték, hogy kiváló teljesítményt nyújtson változó körülmények között és mindenfajta hóban.

túrasí technológia

All Mountain Rocker túrasí, túrasí léc technológia

További információk

Súly 1550 g