Akció!
Atomic Ultimate 78 túrasí léc

Atomic Ultimate 78 túrasí léc

Most: 216.000 Ft 109.900 Ft

Az Atomic Ultimate 78 túrasí léc Lite Woodcore famagjának köszönhetően ultrakönnyű, mindössze 980 gramm (164 cm hossz esetén), így a mászás során is igazán versenyképes. Carbon laminates belső megerősített rétegei nagy stabilitást valamint hatékony erőátvitelt garantálnak. A csőre olyan, hogy pillanatok alatt felszerelhető legyen rá a rászabott Atomic Rocker fóka.

Választás törlése
Cikkszám: AA0025880.

Termék leírása

Az Atomic Ultimate 78 túrasí léc építésénél felhasználtak mindent, amit a világbajnok Kilian Jornettől tanultak az Ultimate 65 fejlesztése során, és bevetették az Ultimate 78 építésénél. Kilian lépésével összhangban – versenyzőből extrém alpinistává válni – épült meg az Ultimate 78 a hosszú távú sítúrákra. Ahogy a neve is mutatja, a törzsét szélesebbre építették. Tehát amellett, hogy egy lenyűgözően gyors és könnyű hegymászó síléc, kitűnően teljesít a lejtőn is.

Túrasí technológiák

CARBONE LAMINATES

Az Ultimate laminált, megerősített belső karbonrétegei stabilitást adnak és közvetítik az erőt a hóra és így páratlan lefelé nyújtott teljesítményt nyújtanak.

ULTRALITE WOODCORE

Ultrakönnyű nyárfa/karubafából készült famag, amely a súlyt a minimálisra csökkenti – igazán versenyképes síléc mászáshoz.

ALL MOUNTAIN ROCKER

Az elülső rockert arra tervezték, hogy kiváló teljesítményt nyújtson változó körülmények között és mindenfajta hóban.

Méretek

Hossz (CM) 170
Szélesség (csőr) (MM) 113
Szélesség (közép) (MM) 78
Szélesség (hátul) (MM) 102.5
Sugár (M) 17
túrasí technológia

All Mountain Rocker túrasí , túrasí léc technológia

 

További információk

Súly 980 g

Tetszeni fog neked…