Blackroll Ball 12 masszírozó labda

Blackroll Ball 12 masszírozó labda

4.700 Ft

A Blackroll Ball masszirozó labdával célzottan tudod masszírozni azon testrészeidet, ahol a masszírozó hengert nem tudod megfelelően használni, mint pl a hát, karok, nyak és láb környéke. Használhatod asztalnál ülve, földön fekve vagy akár a falhoz támaszkodva, felhasználásának csakis igényeid szabhatnak határt!

Cikkszám: BRBBK12C.

Termék leírása

Blackroll Ball 12 masszírozó labda – célzott masszázs azokon a területeken, ahol a hengert nem tudod hatékonyan használni.  A két termék akkor a legtökéletesebb, ha együtt használod őket. A test különböző pontjait masszírozhatod a 8 cm átmérőjű labdával, míg a 12 cm átmérőjű labdával a nagyobb területeket tudod elérni. A BLACKROLL® Ball munka közben, az irodában is használható(például: asztalon, földön, vagy falnak dőlve). Számos gyakorlat áll rendelkezésedre az izmok rugalmasságának és teljesítményének fenntartására és javítására.

  • 12 centiméter átmérőjű masszírozó labda, kiválóan alkalmas nagyobb területek kisebb nyomással végzett pontszerű átmasszírozására a hát, kar, lábak és nyak környékén, ahol a masszázshenger nem hatékony.
  • Átlagos keménységű kivitel.
  • Használata a mélyebben fekvő izomkötegek átmasszírozásával érezhetően növeli az izomzat flexibilitását és a teljesítményt, nagy szerepe van az izomzat regenerálódásában és a véráram növelésében.
  • Németországban készült, környezetbarát, energiahatékony gyártástechnológiával, 100%-ban újrahasznosított vegyi- és káros anyagoktól mentes alapanyagokból.
  • Anyaga ellenáll a szagosodásnak, hosszútávon is higiénikusan használható, könnyen tisztítható, fertőtleníthető.
  • Átmérő: 12 cm.
  • Tömeg: 47 g.
Blackroll Ball 12 masszírozó labda

Blackroll Ball 12 masszírozó labda

Tetszeni fog neked…