Akció!
futózokni

Bridgedale Active kompressziós férfi futózokni

Most: 9.990 Ft 8.400 Ft

Bridgedale Active kompressziós férfi futózokni, a hosszan tartó futásokhoz, hogy közben segítse a vérkeringést és javítsa az izmok oxigénfelvételét ezáltal javuljon az állóképesség.

Választás törlése
Cikkszám: 610529008.

Termék leírása

Bridgedale Active kompressziós férfi futózokni tökéletes választás hosszan tartó futásokhoz. Kialakításakor figyelemebe vették a legfrissebb kutatási adatokat a futás élettani hatásaival és a kompresszió alkalmazásával kapcsolatban. Ismeretes, hogy a 15-20 Hgmm kompressziós nyomás segíti a vérkeringést és javítja az izmok oxigénfelvételét ezáltal javul az állóképesség.
A kompressziós futózoknit úgy fejlesztették ki, hogy támogassa az edzéseket és a verseny teljesítményt, a rugalmas illeszkedés csökkentse az izmok vibrációját és növelje azok gyors regenerálódását. Coolmax® technológiának köszönhetően gyorsan elvezeti a nedvességet és segít szabályozni a hőmérsékletet.

A futózokni méret választásakor javasoljuk a vádli körméretét vedd figyelembe, hisz a kompressziós nyomás csak akkor lesz számodra tökéletes, ha szár pontosan illeszkedik.

Anyagösszetétel:

  • 57% Nylon / Poliamid
  • 39% Coolmax® / Poliészter
  • 4% Lycra / elasztán

Tetszeni fog neked…