Akció!
Bridgedale Speed Diva női futózokni

Bridgedale CoolFusion Run Speed Diva női futózokni

Most: 5.800 Ft 4.350 Ft

Utolsó darab!

Bridgedale CoolFusion Run Speed Diva minimális súlyú, jól szellőző, a kényelem szempontjából stratégiai helyeken vékonyan párnázott női futózokni kimondottan meleg időre.

Választás törlése
Cikkszám: 612612xW802.

Termék leírása

Bridgedale CoolFusion Run Speed Diva női futózokni CoolFusion technológiával készült, merinó gyapjú és szintetikus technikai anyagok keverékéből készült női futózokni, amely tartós, célzott szellőzőpanelei révén jól szellőzik és extrém gyorsan szárad. A Bridgedale T2 duplarétegű szövéstechnológiájának köszönhetően védi lábad az irritációnak kitett helyeken így hosszútávú futásaid során is kényelmes viselet marad.

  • CoolFusion kevertszálas anyagtechnológia, amely a  merinó gyapjú és a szintetikus technikai anyagok előnyeit ötvözve egy könnyű és meleg, nyári körülmények között is kiválóan hordható zoknit eredményez.
  • Elasztikus anyagbetétek lábfejrészen és a boka felett a precíz, gyűrődésmentes illeszkedés érdekében.
  • T2 duplarétegű szövéstechnológia, amely megvastagított anyagszerkezete révén védelmet nyújt lábadnak az irritációnak kitett helyeken, mint az Achillesnél, a cipő fűzőrészénél és az oldalsó lábujj szekciónál.
  • Célzottan elhelyezett kikönnyített hálós szellőzőbetétek, amelyek biztosítják az optimális légmozgást, a láb friss komfortérzetét és a hosszútávú kényelmet.
  • Anyagösszetétel: 55% nylon, 20% merinó gyapjú, 23% Endurofil (polipropilén), 2% Lycra elasztán.

Figyelem, fontos! Annak érdekében, hogy merinói gyapjú felszerelésed sokáig kifogástalan minőségben szolgáljon téged és ne legyen olyan, mint amit a moly megrágott, fontos, hogy jó minőségű, speciálisan gyapjú ruházathoz kifejlesztett technikai mosószerrel mosd. A normál háztartási mosószerek tönkreteszik a gyapjú szálak lanolin rétegét, ezáltal az anyag bolyhosodik és idővel szétfoszlik, mintha a moly rágta volna meg. Javasoljuk a Holmenkol Natural Wash mosószer vagy Holmenkol WoodDo Wash gyapjú, pehely és selyem mosószer használatát.

Tetszeni fog neked…