Bridgedale Ski Easy On Merino Performance férfi sízokni

Bridgedale Easy On Merino Performance férfi sízokni

9.850 Ft

A Bridgedale Easy On Merino Performance férfi sízokni egy könnyű súlyú, a talp, boka és sípcsonti részénél párnázott, kiválóan illeszkedő férfi magasszárú sízokni. A Merino-i gyapjú és Endurofil szálak keveréke melegen és szárazon tartja a lábat, még aktív sportolás közben is. Sífutáshoz és nordic walkinghoz is ajánljuk.

Választás törlése
Cikkszám: B710102xM035.

Termék leírása

A Bridgedale Easy On Merino Performance férfi sízokni merinó gyapjú alapanyagának és precíz illeszkedésének köszönhetően garantálja azt a kényelmet, hőkomfortot és nedvességelvezető képességet, amelyre sportolás közben szükséged lehet. Megvastagított, párnázott sípcsonti, talp-, orr- és sarokszekciója a tartósság növelése mellett a zokni viselési komfortját is nagymértékben növeli, valamint a dörzsmentes varrásoknak köszönhetően a menet közbeni vízhólyagok kialakulásának esélyét is akadályozza. Lycra tartalmának köszönhetően többszöri mosás után sem veszít a pontos, precíz és csúszkálásmentes illeszkedését garantáló tulajdonságaiból. Szintetikus szálakkal megerősített anyagszerkezete révén pedig az idő előtti elkopásától sem kell majd tartanod.

Technikai jellemzők:

  • Kevertszálas, szintetikus szálakkal megerősített merinó gyapjú alapanyag
  • Dörzsölődésmentes varrásokkal ellátott, megerősített sarok és orr szekció
  • Talp és sípcsont kritikus területein vastagon párnázott
  • Kikönnyített felső lábfejrész
  • Rugalmas, csúszkálásmentes, magas szárkialakítás
  • Anyagösszetétel: 19% merinó gyapjú, 19% Endurofil (polipropilén), 60% nylon/poliamid, 2% Lycra/elasztán

Figyelem, fontos! Annak érdekében, hogy merinói gyapjú felszerelésed sokáig kifogástalan minőségben szolgáljon téged és ne legyen olyan, mint amit a moly megrágott, fontos, hogy jó minőségű, speciálisan gyapjú ruházathoz kifejlesztett technikai mosószerrel mosd. A normál háztartási mosószerek tönkreteszik a gyapjú szálak lanolin rétegét, ezáltal az anyag bolyhosodik és idővel szétfoszlik, mintha a moly rágta volna meg. Javasoljuk a Holmenkol Natural Wash mosószer vagy Holmenkol WoodDo Wash gyapjú, pehely és selyem mosószer használatát.

Tetszeni fog neked…