Akció!
Bridgedale Trail Light Heather

Bridgedale Hike Lightweight Trail Light WoolFusion női túrazokni

Most: 5.300 Ft 3.990 Ft

Utolsó párak!

Bridgedale Hike Lightweight Trail Light WoolFusion női túrazokni akár egész napos kiránduláshoz, túrázáshoz, akár mindennapi viselethez meleg időben.

Választás törlése
Cikkszám: 610608xW814.

Termék leírása

Bridgedale Hike Lightweight Trail Light WoolFusion könnyű női túrazokni akár mindennapi viselethez, akár kiránduláshoz, túrázáshoz meleg időben. A Bridgedale WoolFusion® egyedülálló technológiája gondoskodik a száraz lábról.  A lábfej felső részén a zokni egy speciális hálós réteggel biztosítja  nagyfokú szellőzést, míg a talpi részen a saroknál és lábujjaknál párnázott.

Ez a különleges kialakítás lehetővé teszi, hogy egész napos, hosszabb túrákon ne kelljen zoknit cserélni, mivel a jól szellőzés és a párnázottság megóvja a lábat a vízhólyagok kialakulásától.

Anyagösszetétel:

  • 42% Nylon / poliamid
  • 38% Enduro gyapjú
  • 19% Endurofil® / polipropilén
  • 1% Lycra® / elastane

Figyelem, fontos! Annak érdekében, hogy merinói gyapjú felszerelésed sokáig kifogástalan minőségben szolgáljon téged és ne legyen olyan, mint amit a moly megrágott, fontos, hogy jó minőségű, speciálisan gyapjú ruházathoz kifejlesztett technikai mosószerrel mosd. A normál háztartási mosószerek tönkreteszik a gyapjú szálak lanolin rétegét, ezáltal az anyag bolyhosodik és idővel szétfoszlik, mintha a moly rágta volna meg. Javasoljuk a Holmenkol Natural Wash mosószer vagy Holmenkol WoodDo Wash gyapjú, pehely és selyem mosószer használatát.

Tetszeni fog neked…