Akció!
Bridgedale Hike Midweight Merino Performance Boot Height férfi túrazokni
Bridgedale Hike Midweight Merino Performance Boot Height férfi túrazokniBridgedale Hike Midweight Merino Performance Boot Height férfi túrazokni

Bridgedale Hike Midweight Merino Performance Boot férfi túrazokni

Most: 8.600 Ft 6.800 Ft

A Bridgedale Hike Midweight Merino Performance Boot Height férfi túrazokni gyönyörű mintájával hódít, miközben a legendás Bridgedale Trekker DNS-éthordozza magában, a túrazokniét, ami örökre megváltoztatta a túrazoknik világát. WoolFusion kevertszálas anyagtechnológiával készült, közepesen vastag talppárnázással ellátott női túrazokni, amely lényegében egész évben jó választás akár hosszabb hátizsákos túrákhoz, gyalogutakhoz is. Speciális szálkeverék biztosítja, hogy a nedvesség elvezetésre kerüljön a bőrről, sőt a lábfejtől a lábszár felé vezetve kijusson a cipőből.

Választás törlése
Cikkszám: 710169xM866.

Termék leírása

A Bridgedale Hike Midweight Merino Performance Boot Height férfi túrazokni egy lényegében egész évben ideálisan használható közepes vastagságú túrazokni, amely a kevertszálas WoolFusion anyagtechnológiájának köszönhetően a kényelem mellett a jó szellőzésről és a hosszantartó viselési komfortról is gondoskodik. A kopás és a kényelem szempontjából stratégiai helyeken elhelyezett megvastagított párnázása és külső laposvarrásokkal ellátott orrszekciója óvja a lábat a vízhólyagok kialakulásától valamint garantálja, hogy egész napos, hosszabb túrákon, többnapos gyalog- és zarándokutakon is komfortos viselet maradjon, míg kikönnyített lábfejrésze még nagy melegben, bakancs viselése során is optimális szellőzést biztosít.

Technikai jellemzők:

  • Vádliközépig érő “Boot” szárhossz
  • Performance Fit lábat szorosan követő fazon a hólyagmentes komfortért
  • WoolFusion technológiával készült kevertszálas, merinó gyapjú és szintetikus szál biztosítja a komfortot, nedvességelvezetést, szagmentességet és a strapabíróságot
  • 3D formált sarok
  • Közepes vastagságú párnázott talprész valamint sarok- és orrszekció
  • Külső laposvarrásokkal készült irritációmentes orrkialakítás
  • Rugalmas Lycra betétek a precíz, csúszkálásmentes illeszkedés érdekében
  • Kikönnyített, jól szellőző lábfejrész
  • Gumírozott szárszegély
  • Anyagösszetétel: 26% gyapjú 18% merinó gyapjú, 38% nylon/poliamid, 1% Lycra/elasztán

Figyelem, fontos! Annak érdekében, hogy merinói gyapjú felszerelésed sokáig kifogástalan minőségben szolgáljon téged és ne legyen olyan, mint amit a moly megrágott, fontos, hogy jó minőségű, speciálisan gyapjú ruházathoz kifejlesztett technikai mosószerrel mosd. A normál háztartási mosószerek tönkreteszik a gyapjú szálak lanolin rétegét, ezáltal az anyag bolyhosodik és idővel szétfoszlik, mintha a moly rágta volna meg. Javasoljuk a Holmenkol Natural Wash mosószer vagy Holmenkol WoodDo Wash gyapjú, pehely és selyem mosószer használatát.

Tetszeni fog neked…