Bridgedale Hike Midweight Merino Performance Boot Height női túrazokni
Bridgedale Hike Midweight Merino Performance Boot Height női túrazokni

Bridgedale Hike Midweight Merino Performance W női túrazokni Boot

7.900 Ft

A Bridgedale Hike Midweight Merino Performance Boot Height női túrazokni gyönyörű mintájával hódít, miközben a legendás Bridgedale Trekker DNS-éthordozza magában, a túrazokniét, ami örökre megváltoztatta a női túrazoknik világát. WoolFusion kevertszálas anyagtechnológiával készült, közepesen vastag talppárnázással ellátott női túrazokni, amely lényegében egész évben jó választás akár hosszabb hátizsákos túrákhoz, gyalogutakhoz is. Speciális szálkeverék biztosítja, hogy a nedvesség elvezetésre kerüljön a bőrről, sőt a lábfejtől a lábszár felé vezetve kijusson a cipőből.

Választás törlése
Cikkszám: 710093XW120.

Termék leírása

A Bridgedale Hike Midweight Merino Performance W női túrazokni Boot egy lényegében egész évben ideálisan használható közepes vastagságú női túrazokni, amely a kevertszálas WoolFusion anyagtechnológiájának köszönhetően a kényelem mellett a jó szellőzésről és a hosszantartó viselési komfortról is gondoskodik. A kopás és a kényelem szempontjából stratégiai helyeken elhelyezett megvastagított párnázása és külső laposvarrásokkal ellátott orrszekciója óvja a lábat a vízhólyagok kialakulásától valamint garantálja, hogy egész napos, hosszabb túrákon, többnapos gyalog- és zarándokutakon is komfortos viselet maradjon, míg kikönnyített lábfejrésze még nagy melegben, bakancs viselése során is optimális szellőzést biztosít.

Technikai jellemzők:

 • Vádliközépig érő “Boot” szárhossz
 • Performance Fit lábat szorosan követő fazon a hólyagmentes komfortért
 • Kifejezetten női lábra készült szabás
 • WoolFusion technológiával készült kevertszálas, merinó gyapjú és szintetikus szál biztosítja a komfortot, nedvességelvezetést, szagmentességet és a strapabíróságot
 • 3D formált sarok
 • Közepes vastagságú párnázott talprész valamint sarok- és orrszekció
 • Külső laposvarrásokkal készült irritációmentes orrkialakítás
 • Rugalmas Lycra betétek a precíz, csúszkálásmentes illeszkedés érdekében
 • Kikönnyített, jól szellőző lábfejrész
 • Gumírozott szárszegély
 • Anyagösszetétel: 26% gyapjú 18% merinó gyapjú, 38% nylon/poliamid, 1% Lycra/elasztán

Figyelem, fontos! Annak érdekében, hogy merinói gyapjú felszerelésed sokáig kifogástalan minőségben szolgáljon téged és ne legyen olyan, mint amit a moly megrágott, fontos, hogy jó minőségű, speciálisan gyapjú ruházathoz kifejlesztett technikai mosószerrel mosd. A normál háztartási mosószerek tönkreteszik a gyapjú szálak lanolin rétegét, ezáltal az anyag bolyhosodik és idővel szétfoszlik, mintha a moly rágta volna meg. Javasoljuk a Holmenkol Natural Wash mosószer vagy Holmenkol WoodDo Wash gyapjú, pehely és selyem mosószer használatát.

Tetszeni fog neked…