Akció!
Bridgedale Womens Multisport női sportzokni

Bridgedale Lightweight Multisport CoolFusion női zokni

Most: 5.690 Ft 4.190 Ft

Bridgedale Lightweight Multisport CoolFusion könnyű, jól szellőző és enyhén elasztikus anyaga révén mozgás közben is jól illeszkedő női zokni, amelyet remekül használhatsz outdoor tevékenységeid széles skálájához.

Választás törlése
Cikkszám: 610606xW316.

Termék leírása

Bridgedale Lightweight Multisport CoolFusion könnyű, jól szellőző, kevertszálas anyagú, közepes szárhosszúságú női zokni, amelyet ugyanúgy kényelmesen viselhetsz túrázás, nordic walking vagy egy nagyobb városnéző túra során is. Kikönnyített hálós lábfejrésze jól szellőzik aktív mozgás közben is, míg célzottan párnázott orr, Achilles és sarokrésze védelmet és komfortos viseletet nyújt ott, ahol igazán szükséged van rá.

  • CoolFusion kevertszálas anyagtechnológia, amely a  merinó gyapjú és a szintetikus technikai anyagok előnyeit ötvözve egy könnyű és meleg, nyári körülmények között is kiválóan hordható zoknit eredményez.
  • Elasztikus anyagbetétek lábfejrészen és a boka felett a precíz, gyűrődésmentes illeszkedés érdekében.
  • Kikönnyített, hálós lábfejrész az optimális szellőzés és légmozgás eléréséért.
  • Megvastagított, külső laposvarrásokkal ellátott lábujj szekció.
  • A súlycsökkentés és a mozgásszabadság érdekében részlegesen párnázott talp és sarokrész.
  • Anyagösszetétel: 42% nylon, 28% merinó gyapjú, 28% Endurofil (polipropilén), 2% Lycra elasztán.

Figyelem, fontos! Annak érdekében, hogy merinói gyapjú felszerelésed sokáig kifogástalan minőségben szolgáljon téged és ne legyen olyan, mint amit a moly megrágott, fontos, hogy jó minőségű, speciálisan gyapjú ruházathoz kifejlesztett technikai mosószerrel mosd. A normál háztartási mosószerek tönkreteszik a gyapjú szálak lanolin rétegét, ezáltal az anyag bolyhosodik és idővel szétfoszlik, mintha a moly rágta volna meg. Javasoljuk a Holmenkol Natural Wash mosószer vagy Holmenkol WoodDo Wash gyapjú, pehely és selyem mosószer használatát.

Tetszeni fog neked…