Akció!
Bridgedale Merino Lite férfi túrazokni

Bridgedale Merino Lite férfi túrazokni

Most: 4.900 Ft 3.680 Ft

Kevertszálas anyagtechnológiával készült, vékonyan párnázott rövid szárhosszú túrazokni, amely ideális választás bármely tavaszi és nyári félcipős outdoor aktivitásodhoz és könnyedebb sporttevékenységedhez.

Választás törlése
Cikkszám: 250489xM743.

Termék leírása

Meleg tavaszi-nyári körülmények között is ideálisan használható vékony túrazokni, amely a kevertszálas, merinó gyapjút és szintetikus szöveteket egyaránt tartalmazó anyagtechnológiájának köszönhetően a kényelem mellett a jó szellőzésről és a hosszantartó viselési komfortról is gondoskodik. A sarok, oldalsó lábujjszekció és az Achilles területén elhelyezett vékony párnázásai és külső laposvarrásokkal ellátott orrszekciója óvja a lábat a vízhólyagok kialakulásától valamint minimális súly és anyagvastagság mellett garantálja, hogy akár hosszabb túráidon és változatos szabadtéri kalandjaid során is komfortos viselet maradjon, míg kikönnyített lábfejrésze még nagy melegben is optimális szellőzést biztosít.

Technikai jellemzők:

  • Boka fölé érő rövid szárhossz félcipős használatra
  • Kevertszálas, merinó gyapjú és szintetikus szövet alapanyag
  • Vékonyan párnázással ellátott  sarok- és orrszekció
  • Külső laposvarrásokkal készült irritációmentes orrkialakítás
  • Rugalmas Lycra betétek a precíz, csúszkálásmentes illeszkedés érdekében
  • Kikönnyített, jól szellőző lábfejrész
  • Bordázott, gumírozott szárszegély
  • Anyagösszetétel: 35% nylon, 32% merinó gyapjú, 32% Endurofil polipropilén, 1% Lycra elasztán

Figyelem, fontos! Annak érdekében, hogy merinói gyapjú felszerelésed sokáig kifogástalan minőségben szolgáljon téged és ne legyen olyan, mint amit a moly megrágott, fontos, hogy jó minőségű, speciálisan gyapjú ruházathoz kifejlesztett technikai mosószerrel mosd. A normál háztartási mosószerek tönkreteszik a gyapjú szálak lanolin rétegét, ezáltal az anyag bolyhosodik és idővel szétfoszlik, mintha a moly rágta volna meg. Javasoljuk a Holmenkol Natural Wash mosószer vagy Holmenkol WoodDo Wash gyapjú, pehely és selyem mosószer használatát.

Tetszeni fog neked…