Bridgedale Multisport férfi sportzokni

Bridgedale Multisport férfi sportzokni

5.690 Ft

Könnyű, jól szellőző és enyhén elasztikus anyaga révén mozgás közben is jól illeszkedő férfi sportzokni, amelyet remekül használhatsz outdoor tevékenységeid széles skálájához.

Választás törlése
Cikkszám: 610527M848.

Termék leírása

Könnyű, jól szellőző, kevert szálas anyagú, közepes szárhosszúságú férfi sportzokni, amelyet ugyanúgy kényelmesen viselhetsz túrázás, nordic walking vagy egy nagyobb városnéző túra során is. Kikönnyített hálós lábfejrésze jól szellőzik aktív mozgás közben is, míg célzottan párnázott orr, Achilles és sarokrésze védelmet és komfortos viseletet nyújt ott, ahol igazán szükséged van rá.

  • CoolFusion kevert szálas anyagtechnológia, amely a  merinó gyapjú és a szintetikus technikai anyagok előnyeit ötvözve egy könnyű, nyári körülmények között is kiválóan hordható zoknit eredményez.
  • Elasztikus anyagbetétek lábfejrészen és a boka felett a precíz, gyűrődésmentes illeszkedés érdekében.
  • Kikönnyített, hálós lábfejrész az optimális szellőzés és légmozgás eléréséért.
  • Megvastagított, külső lapos varrásokkal ellátott lábujj szekció.
  • A súlycsökkentés és a mozgásszabadság érdekében részlegesen párnázott talp és sarokrész.
  • Anyagösszetétel: 42% nylon, 28% merinó gyapjú, 28% Endurofil (polipropilén), 2% Lycra elasztán.

Figyelem, fontos! Annak érdekében, hogy merinói gyapjú felszerelésed sokáig kifogástalan minőségben szolgáljon téged és ne legyen olyan, mint amit a moly megrágott, fontos, hogy jó minőségű, speciálisan gyapjú ruházathoz kifejlesztett technikai mosószerrel mosd. A normál háztartási mosószerek tönkreteszik a gyapjú szálak lanolin rétegét, ezáltal az anyag bolyhosodik és idővel szétfoszlik, mintha a moly rágta volna meg. Javasoljuk a Holmenkol Natural Wash mosószer vagy Holmenkol WoodDo Wash gyapjú, pehely és selyem mosószer használatát.

Tetszeni fog neked…