Akció!
futó zokni

Bridgedale Qw-ik CoolFusion Run Crew női zokni

Most: 5.990 Ft 3.990 Ft

Utolsó pár!

A Bridgedale Qw-ik CoolFusion Run Crew (közepes) szárhosszú női zokni jól szellőző CoolFusion anyagtechnológiával és könnyű T2 párnázással terepre és aszfaltra egyaránt.

Választás törlése
Cikkszám: 612636xW303.

Termék leírása

Merinó gyapjú és szintetikus technikai anyagok keverékéből készült Bridgedale Qw-ik CoolFusion Run női zokni, amelyet közepes Crew szárhossza és jó szellőzése rendkívül kényelmessé tesz és hosszabb futásaidon is komfortos viselet. A sarokrészének és lábujjzónájának T2 duplarétegű szövéstechnológiával készült párnázása megelőzi a láb irritációját és a hólyagok kialakulását, kikönnyített, hálós lábfejrésze az optimális légmozgásról és szellőzésről gondoskodik.

  • CoolFusion kevert szálas anyagtechnológia, amely a  merinó gyapjú és a szintetikus technikai anyagok előnyeit ötvözve egy könnyű és meleg, nyári körülmények között is kiválóan hordható zoknit eredményez.
  • Coolmax anyagtechnológia, amely elvezeti a lábról a nedvességet, fenntartja a láb hőkomfortját és hűs viselési érzetet biztosít.
  • Elasztikus anyagbetét a bokarészen a precíz, gyűrődésmentes illeszkedés érdekében.
  • T2 dupla rétegű szövéstechnológiával készült megvastagított párnázás a sarokrészen és a lábujjzónánál, amely védelmet nyújt lábadnak az irritációnak kitett helyeken és megelőzi a vízhólyagok kialakulását.
  • Kikönnyített, hálós lábfejrész az optimális légmozgás és szellőzés érdekében.
  • Anyagösszetétel: 46% nylon, 26% merinó gyapjú, 26% Coolmax (poliészter), 2% Lycra elasztán.

Figyelem, fontos! Annak érdekében, hogy merinói gyapjú felszerelésed sokáig kifogástalan minőségben szolgáljon téged és ne legyen olyan, mint amit a moly megrágott, fontos, hogy jó minőségű, speciálisan gyapjú ruházathoz kifejlesztett technikai mosószerrel mosd. A normál háztartási mosószerek tönkreteszik a gyapjú szálak lanolin rétegét, ezáltal az anyag bolyhosodik és idővel szétfoszlik, mintha a moly rágta volna meg. Javasoljuk a Holmenkol Natural Wash mosószer vagy Holmenkol WoodDo Wash gyapjú, pehely és selyem mosószer használatát.

Tetszeni fog neked…