futó zokni

Bridgedale Qw-ik női futózokni

5.990 Ft

Közepes szárhosszú női futózokni jól szellőző CoolFusion anyagtechnológiával és könnyű T2 párnázással terepre és aszfaltra egyaránt.

Választás törlése
Cikkszám: 612636-303.

Termék leírása

Merinó gyapjú és szintetikus technikai anyagok keverékéből készült CoolFusion futózokni, amelyet közepes szárhossza és jó szellőzése rendkívül kényelmessé tesz és hosszabb futásaidon is komfortos viselet. A sarokrészének és lábujjzónájának T2 duplarétegű szövéstechnológiával készült párnázása megelőzi a láb irritációját és a hólyagok kialakulását, kikönnyített, hálós lábfejrésze az optimális légmozgásról és szellőzésről gondoskodik.

  • CoolFusion kevert szálas anyagtechnológia, amely a  merinó gyapjú és a szintetikus technikai anyagok előnyeit ötvözve egy könnyű és meleg, nyári körülmények között is kiválóan hordható zoknit eredményez.
  • Coolmax anyagtechnológia, amely elvezeti a lábról a nedvességet, fenntartja a láb hőkomfortját és hűs viselési érzetet biztosít.
  • Elasztikus anyagbetét a bokarészen a precíz, gyűrődésmentes illeszkedés érdekében.
  • T2 dupla rétegű szövéstechnológiával készült megvastagított párnázás a sarokrészen és a lábujjzónánál, amely védelmet nyújt lábadnak az irritációnak kitett helyeken és megelőzi a vízhólyagok kialakulását.
  • Kikönnyített, hálós lábfejrész az optimális légmozgás és szellőzés érdekében.
  • Anyagösszetétel: 46% nylon, 26% merinó gyapjú, 26% Coolmax (poliészter), 2% Lycra elasztán.

Tetszeni fog neked…