Akció!
Bridgedale Trail Sport Ultralight T2 W női multisport zokni

Bridgedale Speed Diva Ultralight T2 Merino Comfort Ankle női zokni

Most: 6.450 Ft 3.990 Ft

Kifutó termék, utolsó pár!

A nagy nyári melegben is ideális, vékony kialakítású, minimális párnázással ellátott Bridgedale Trail Sport Ultralight T2 Merino Cool Comfort Ankle női bokazokni kerékpározáshoz, futáshoz és bármely tavaszi-nyári szabadtéri tevékenységhez.

Választás törlése
Cikkszám: 612612xW846.

Termék leírása

A Bridgedale FusionTech kevert szálas technológiájával készült a Trail Sport Ultralight T2 Merino Cool Comfort Ankle rövid, bokáig érő szárhosszúságú női zokni, amelynek szintetikus szálakkal megerősített merinó gyapjú alapanyaga tartós, gyorsan szárad, hosszú távon is kényelmes és higiénikus viseletet biztosít még az intenzív használat során is. A stratégiai helyeken elhelyezett T2 ütéselnyelő párnázásai óvják lábad, vékony anyaga pedig kiváló szellőzést biztosít még nyári használat esetén is. Minimális súlya és anyagvastagsága révén ideális választás akár nyári futáshoz, bringázáshoz, nordic walkinghoz és bármely outdoor tevékenységhez.

Technikai jellemzők:

  • Rövid, bokáig érő szárhossz
  • FusionTech kevert szálas anyagtechnológia
  • T2 ütéselnyelő szövéstechnológiával készült párnázott betétek
  • A viselés szempontjából stratégiai helyeken vékonyan párnázott talp és bokarész
  • Minimális vastagságú, jól szellőző alapanyag
  • Külső laposvarrásokkal ellátott, irritációmentes orrszabás
  • Lycra elasztikus illesztőbetétek a csúszkálásmentes, stabil illeszkedésért
  • Keskeny, rugalmas szárszegély
  • Anyagösszetétel: 20% merinó gyapjú, 55% nylon, 23% Endurofil™ polipropilén, 2% Lycra elasztán

Figyelem, fontos! Annak érdekében, hogy merinói gyapjú felszerelésed sokáig kifogástalan minőségben szolgáljon téged és ne legyen olyan, mint amit a moly megrágott, fontos, hogy jó minőségű, speciálisan gyapjú ruházathoz kifejlesztett technikai mosószerrel mosd. A normál háztartási mosószerek tönkreteszik a gyapjú szálak lanolin rétegét, ezáltal az anyag bolyhosodik és idővel szétfoszlik, mintha a moly rágta volna meg. Javasoljuk a Nikwax Wool Wash dezodoráló gyapjú mosószer és kondicionáló, a Holmenkol Natural Wash mosószer vagy Holmenkol WoodDo Wash gyapjú, pehely és selyem mosószer használatát.

Tetszeni fog neked…