Bridgedale Stormsock Midweight Boot vízálló zokni

Bridgedale Stormsock Midweight Boot vízálló zokni

14.500 Ft

A  Hydrotech vízálló-lélegző membránnal ellátott, egyedi 3 rétegű szövéstechnológiával készült bakancs fölé érő szárhosszúságú Bridgedale Stormsock Midweight Boot zokni vékonyabb, kisebb arányú gyapjú összetevőt tartalmazó anyaga révén ideális választás minden olyan outdoor tevékenységhez, ahol a hőszigetelőképesség és a jó szellőzés egyaránt fontos szempont.

Választás törlése
Cikkszám: 710087xM115.

Termék leírása

A három rétegű gyártástechnológiával készült Stormsock Midweight Boot bakancs fölé érő szárhosszúságú zokni vékonyabb anyaga révén a teljes vízállóság mellett a melegebb időben végzett outdoor tevékenységekhez szükséges jó szellőzőképességet is biztosítja az ütéscsillapítás és a hőszigetelés mellett. Felerészben merinó gyapjúból készült belső felülete természetes antibakteriális és nedvességelvezető képessége révén lábadat melegen, szárazon és hosszútávon is nagy kényelemben tartja, míg külső felületének nylon összetevője egyfelől védi az anyagrétegek közé laminált Hydrotech vízálló-lélegző membránt, valamint garantálja a zokni kellő anyagának kellő tartósságát és kopásállóságát.  A rugalmas PU membránanyagnak és a zokni három rétegét összefogó mátrix laminálási technológiának köszönhetően a zokni szinte észrevétlenül és gyűrődés mentesen simul rá a lábra, Lycra szálakkal átszőtt kialakítása biztosítja a kiváló, csúszkálásmentes illeszkedést ami a lapos lábfej varratokkal és elasztikus lábboltozat gumírozással helyén tartja a zoknit, így hosszabb távú viselése esetén is elkerülhetőek a kidörzsölődésből eredő irritációk és vízhólyagok. A bakancs fölé érő szárhossz vízálló nadrággal és/vagy kamáslival kombinálva garantálja a teljes időjárásállóságot a legmostohább, akár nyári outdoor körülmények között is.

Technikai jellemzők:

 • Bakancs szára fölé érő szárhossz
 • Lycra szálakkal átszőtt, precízen illeszkedő rugalmas kivitel
 • Háromrétegű gyártástechnológiával készült alapanyag
 • Kevertszálas merinó gyapjúból és szintetikus szálakból készült belső felület
 • A zokni tartósságát biztosító nylon külső felület
 • Rétegek közé laminált Hydrotech vízálló-lélegző rugalmas membrán
 • Rugalmas szárkialakítás
 • Elasztikus betéttel ellátott lábboltozat
 • Irritációmentes laposvarrásokkal ellátott orrszekció
 • Vékonyabban párnázott talp és sarokrész
 • Anyagösszetétel: 95% nylon, 5% elasztán (külső anyag), 54% merino gyapjú, 36% poliészter, 7.5% nylon, 2.5% elasztán (belső anyag)
 • Membrán :100% PU Hydrotech

Figyelem, fontos! Annak érdekében, hogy merinói gyapjú felszerelésed sokáig kifogástalan minőségben szolgáljon téged és ne legyen olyan, mint amit a moly megrágott, fontos, hogy jó minőségű, speciálisan gyapjú ruházathoz kifejlesztett technikai mosószerrel mosd. A normál háztartási mosószerek tönkreteszik a gyapjú szálak lanolin rétegét, ezáltal az anyag bolyhosodik és idővel szétfoszlik, mintha a moly rágta volna meg. Javasoljuk a Holmenkol Natural Wash mosószer vagy Holmenkol WoodDo Wash gyapjú, pehely és selyem mosószer használatát.

Tetszeni fog neked…