Akció!
túrazokni

Bridgedale Trail Diva Coolfusion női túrazokni

Most: 5.990 Ft 4.500 Ft

Kifutó termék, utolsó párak!

Bridgedale Trail Diva főként túrázáshoz, kiránduláshoz, outdoor kalandokhoz és kíméletesebb terepfutáshoz ajánlott női zokni. Azokon a helyeken szellőzik a legjobban, ahol a leginkább szükséged van rá, így a nyári melegben is komfortos viselet, akár az egész napos használat során is.

Választás törlése
Cikkszám: 610610xW814.

Termék leírása

Bridgedale Trail Diva kevertszálas CoolFusion anyagtechnológiával készült könnyű női túrazokni bármely nyári szabadtéri kalandhoz, kiránduláshoz, nordic walkinghoz és kíméletesebb terepfutásokhoz egyaránt. Célzottan kikönnyített anyagszerkezete révén azokon a helyeken szellőzik a legjobban, ahol a leginkább szükséged van rá, így a nagy nyári melegben is komfortos viselet marad aktív mozgás közben is. A Bridgedale T2 extra erős szövéstechnikáját is tartalmazza szellőzőpanelekkel és közepesen megvastagított anyagú csillapító zónákkal amelyek révén a talprészen, az orrszekció területén, valamint az Achilles-ínnál és a saroknál nyújt extra védelmet és akadályozza meg a vízhólyagok kialakulását.

Anyagösszetétel:

  • 41% Nylon / poliamid
  • 29% Merino gyapjú
  • 29% Endurofil® / polipropilén
  • 1% Lycra® / elastane

Figyelem, fontos! Annak érdekében, hogy merinói gyapjú felszerelésed sokáig kifogástalan minőségben szolgáljon téged és ne legyen olyan, mint amit a moly megrágott, fontos, hogy jó minőségű, speciálisan gyapjú ruházathoz kifejlesztett technikai mosószerrel mosd. A normál háztartási mosószerek tönkreteszik a gyapjú szálak lanolin rétegét, ezáltal az anyag bolyhosodik és idővel szétfoszlik, mintha a moly rágta volna meg. Javasoljuk a Holmenkol Natural Wash mosószer vagy Holmenkol WoodDo Wash gyapjú, pehely és selyem mosószer használatát.

Tetszeni fog neked…