Akció!
Bridgedale Trail férfi túrazokni

Bridgedale Trail férfi túrazokni

Most: 5.990 Ft 4.500 Ft

WoolFusion kevertszálas anyagtechnológiával készült, a kényelem szempontjából stratégiai helyeken vékonyan párnázott vádliközépig érő szárhosszúságú férfi túrazokni, amely ideális választás bármely outdoor aktivitáshoz akár még meleg tavaszi-nyári körülmények között is.

Választás törlése
Cikkszám: 610152xM866.

Termék leírása

Meleg tavaszi-nyári körülmények között is ideálisan használható vékony túrazokni, amely a kevertszálas WoolFusion anyagtechnológiájának köszönhetően a kényelem mellett a jó szellőzésről és a hosszantartó viselési komfortról is gondoskodik. A kopás és a kényelem szempontjából stratégiai helyeken elhelyezett vékony párnázása és külső laposvarrásokkal ellátott orrszekciója óvja a lábat a vízhólyagok kialakulásától valamint garantálja, hogy egész napos, hosszabb túrákon is komfortos viselet maradjon, míg kikönnyített lábfejrésze még nagy melegben, bakancs viselése során is optimális szellőzést biztosít.

Technikai jellemzők:

  • Vádliközépig érő “crew” szárhossz
  • WoolFusion technológiával készült kevertszálas, merinó gyapjú és szintetikus szövet alapanyag
  • Vékonyan párnázott talprész valamint sarok- és orrszekció
  • Külső laposvarrásokkal készült irritációmentes orrkialakítás
  • Rugalmas Lycra betétek a precíz, csúszkálásmentes illeszkedés érdekében
  • Kikönnyített, jól szellőző lábfejrész
  • Anyagösszetétel: 35% nylon, 40% merinó gyapjú, 24% Endurofil polipropilén, 1% Lycra elasztán

Figyelem, fontos! Annak érdekében, hogy merinói gyapjú felszerelésed sokáig kifogástalan minőségben szolgáljon téged és ne legyen olyan, mint amit a moly megrágott, fontos, hogy jó minőségű, speciálisan gyapjú ruházathoz kifejlesztett technikai mosószerrel mosd. A normál háztartási mosószerek tönkreteszik a gyapjú szálak lanolin rétegét, ezáltal az anyag bolyhosodik és idővel szétfoszlik, mintha a moly rágta volna meg. Javasoljuk a Holmenkol Natural Wash mosószer vagy Holmenkol WoodDo Wash gyapjú, pehely és selyem mosószer használatát.

Tetszeni fog neked…