Bridgedale Trail Run Lightweight T2 Merino Sport 3/4 Crew női futózokni
Bridgedale Trail Run Lightweight T2 Merino Sport 3/4 Crew női futózokni

Bridgedale Trail Run Lightweight T2 Merino Sport 3/4 Crew női futózokni

5.690 Ft

Minimális, célzott párnázással ellátott kevertszálas futózokni nagyméretű kikönnyített hálós szellőzőbetétekkel, precíziós illeszkedéssel és a női láb anatómiai sajátosságait maximálisan figyelembe vevő kialakítással. Ideális választás nyári futásaidhoz akár hosszabb távokra és kimondottan nehéz, technikás terepre is.

Választás törlése
Cikkszám: 710200xW260.

Termék leírása

A Bridgedale Trail Run Ultra Lightweight Sport női futózokni T2 szövéstechnológiájának köszönhetően minimális, célzott párnázottsággal és szellőzőképességgel rendelkezik, így a kényelem és a védelem optimális egyensúlyát biztosítja kemény, technikás terepen végzett futásaid során is. Kevert szálas Merino SportFusion anyagösszetétele a tartósság mellett az ideális ütéselnyelést, nedvességelvezetést és antibakteriális védelmet is garantálja. SportFit szabásának enyhe kompressziós hatása révén nagy fokú stabilitást és védelmet nyújt a boka és a középtalp területén, míg rugalmas bokaszegélye segít távol tartani az apróbb törmelékeket a zokni belsejéből és a precíz, csúszkálásmentes illeszkedést is garantálja. Széles kialakítású orrszekciója lábujjaidnak ergonomikus és kényelmes szétterülést biztosít elősegítve evvel természetes futómozgásod, irritációmentes lapos varrásainak köszönhetően pedig még hosszabb távokon sem kell tartanod a kidörzsölődéstől és a vízhólyagoktól. Lycra szálakkal megerősített anyagának és a ThermoFit gyártástechnológiának köszönhetően formáját és rugalmasságát még a sokadik mosás és intenzív használat után is megőrzi, így biztos lehetsz benne, Trail Run Ultra Light T2 zoknid sokáig megbízható társad lesz a terepen.

Technikai jellemzők:

 • 3/4 crew boka fölé érő szárhossz
 • A női láb anatómiai sajátosságait és igényeit maximálisan figyelembe vevő kialakítás
 • SportFit precízen illeszkedő, enyhe kompressziós hatású szabás
 • Kevert szálas Merino SportFusion alapanyag
 • Anyagösszetételének köszönhetően a tartósság mellett hatékonyan vezeti el a nedvességet és természetes antibakteriális hatása révén ellenáll a szagosodásnak
 • ThermoFit technológia segíti a zokni lehető legprecízebb illeszkedését
 • Célzottan elhelyezett kikönnyített hálós szellőzőbetétek, amelyek biztosítják az optimális légmozgást, a láb friss komfortérzetét és a hosszútávú kényelmet
 • T2 szövéstechnológiával készült hatékony, könnyű és vékony, célzottan elhelyezett párnázás
 • Szélesített orrszekció a lábujjak természetes pozíciójának és kényelmének segítéséért
 • Irritáció és nyomáspontok nélküli külső lapos varrások
 • Gumírozott bokaszegélye megakadályozza az apróbb törmelékek bejutását
 • Lycra elasztikus illesztőbetétek a csúszkálásmentes, stabil illeszkedésért
 • Anyagösszetétel: 18% merinó gyapjú, 18% polipropilén, 62 % nylon/poliamid, 2% Lycra/elasztán

Figyelem, fontos! Annak érdekében, hogy merinói gyapjú felszerelésed sokáig kifogástalan minőségben szolgáljon téged és ne legyen olyan, mint amit a moly megrágott, fontos, hogy jó minőségű, speciálisan gyapjú ruházathoz kifejlesztett technikai mosószerrel mosd. A normál háztartási mosószerek tönkreteszik a gyapjú szálak lanolin rétegét, ezáltal az anyag bolyhosodik és idővel szétfoszlik. Javasoljuk a Nikwax Wool Wash dezodoráló gyapjú mosószer és kondicionáló, a Holmenkol Natural Wash mosószer vagy Holmenkol WoodDo Wash gyapjú, pehely és selyem mosószer használatát.

Tetszeni fog neked…