Akció!
Bridgedale Trailhead férfi túrazokni

Bridgedale Trail Sport Lightweight T2 Merino Cool Comfort 3/4 Crew férfi futózokni

Most: 6.490 Ft 4.990 Ft

Könnyű, kiválóan szellőző futózokni kimondottan meleg, tavaszi-nyári futásokhoz, de túrázni is kiváló.

Választás törlése
Cikkszám: 710180xM843.

Termék leírása

CoolFusion technológiával készült, merinó gyapjú és szintetikus technikai anyagok keverékéből készült futózokni, amely célzott szellőző panelei révén jól szellőzik és befülledésmentes kényelmet garantál nyári túráid során. A Bridgedale T2 dupla rétegű szövéstechnológiájának köszönhetően védi lábad az irritációnak kitett helyeken így egy hosszabb úton sem kell a vízhólyagoktól és a kidörzsölődéstől tartanod.

  • CoolFusion kevert szálas anyagtechnológia, amely a  merinó gyapjú és a szintetikus technikai anyagok előnyeit ötvözve egy könnyű és meleg, nyári körülmények között is kiválóan hordható zoknit eredményez.
  • Elasztikus anyagbetétek lábfejrészen és a boka felett a precíz, gyűrődésmentes illeszkedés érdekében.
  • T2 dupla rétegű szövéstechnológia, amely megvastagított anyagszerkezete révén védelmet nyújt lábadnak az irritációnak kitett helyeken, mint az Achillesnél, a sarokrészen és a lábujjzónában.
  • Célzottan elhelyezett kikönnyített hálós szellőzőbetétek, amelyek biztosítják az optimális légmozgást, a láb friss komfortérzetét és a hosszútávú kényelmet.
  • Anyagösszetétel: 41% nylon, 29% merinó gyapjú, 29% Endurofil (polipropilén), 1% Lycra elasztán.

Figyelem, fontos! Annak érdekében, hogy merinói gyapjú felszerelésed sokáig kifogástalan minőségben szolgáljon téged és ne legyen olyan, mint amit a moly megrágott, fontos, hogy jó minőségű, speciálisan gyapjú ruházathoz kifejlesztett technikai mosószerrel mosd. A normál háztartási mosószerek tönkreteszik a gyapjú szálak lanolin rétegét, ezáltal az anyag bolyhosodik és idővel szétfoszlik, mintha a moly rágta volna meg. Javasoljuk a Holmenkol Natural Wash mosószer vagy Holmenkol WoodDo Wash gyapjú, pehely és selyem mosószer használatát.

Tetszeni fog neked…