Akció!
Bridgedale Trail Ultra Light Women's női túrazokni

Bridgedale Trail Ultra Light Woolfusion női túrazokni

Most: 5.490 Ft 3.990 Ft

Kifutó termék, utolsó párak!

WoolFusion hibrid anyagtechnológiával készült ultrakönnyű túrazokni egész napos kirándulásokhoz, túrázáshoz, hosszabb utazásokhoz és akár mindennapos viseletre is kimondottan meleg időben.

Választás törlése
Cikkszám: 610620xW923.

Termék leírása

A Bridgedale Trail Ultra Light könnyű túrazokni hibátlan választás egész napos kirándulásokhoz, túrázáshoz, hosszabb utazásokhoz és akár mindennapos viseletre is akár kimondottan meleg időben is. Szintetikus szálakat és merinó gyapjút tartalmazó WoolFusion anyagtechnológiája gondoskodik a száraz lábról és a hosszútávú higiénikus viseletről, kikönnyített hálós felsőrésze remekül szellőzik, minimálisan párnázott talprésze pedig súlynövekedés és az anyag szükségtelen megvastagítása nélkül garantálja kényelmed.

  • Kevertszálas WoolFusion anyagtechnológia, amely a  merinó gyapjú és a szintetikus technikai anyagok előnyeit ötvözve egy könnyű és meleg, nyári körülmények között is kiválóan hordható zoknit eredményez, gyors száradó és kiváló nedvességelvezető képességgel.
  • Bokarészén elasztikus anyagbetét a precíz, gyűrődésmentes illeszkedés érdekében.
  • Kikönnyített, hálós felsőrész a kiváló szellőzésért.
  • Megvastagított, külső laposvarrással ellátott irritációmentes orrkialakítás.
  • Vékonyan párnázott talprész, célzottan elhelyezett megvastagításokkal a lábfejnél és a sarokrésznél.
  • Anyagösszetétel: 35% nylon, 31% merinó gyapjú, 31% Endurofil (polipropilén), 3% LYCRA elasztán.

Figyelem, fontos! Annak érdekében, hogy merinói gyapjú felszerelésed sokáig kifogástalan minőségben szolgáljon téged és ne legyen olyan, mint amit a moly megrágott, fontos, hogy jó minőségű, speciálisan gyapjú ruházathoz kifejlesztett technikai mosószerrel mosd. A normál háztartási mosószerek tönkreteszik a gyapjú szálak lanolin rétegét, ezáltal az anyag bolyhosodik és idővel szétfoszlik, mintha a moly rágta volna meg. Javasoljuk a Holmenkol Natural Wash mosószer vagy Holmenkol WoodDo Wash gyapjú, pehely és selyem mosószer használatát.

Tetszeni fog neked…