Bridgedale Travel kompressziós zokni

Bridgedale Travel kompressziós zokni

9.490 Ft

Kimondottan hosszú utazásokhoz tervezett magas szárú kompressziós zokni, amely segíti a vérkeringést és javítja az izmok oxigénfelvételét. Kifejezetten alkalmas a hosszú utazások okozta mélyvénás trombózis elkerülésére. Nagyon kellemes viselet lehet azok számára is, akik ülő vagy álló munkát végeznek, ami miatt panghat a vérkeringésük vagy túlterhelt lehet a lábuk.

Választás törlése
Cikkszám: 610534845.

Termék leírása

A Bridgedale Travel kompressziós zokni esetében garantált 15-20 Hgmm kompressziós nyomás segíti a vérkeringést. A Coolmax® anyagtechnológiának köszönhetően gyorsan elvezeti a nedvességet, szabályozza a láb hőmérsékletét és biztosítja a friss és hűs érzetű viselési komfortot. Megvastagított merinó gyapjú talppárnázása a kényelem mellett a lábujjak extra hőszigetelését is garantálja.

Technikai specifikáció:

  • Kompressziós zokni garantált 15-20 Hgmm kompressziós nyomással a vérkeringés és az izmok oxigénfelvételének javítása érdekében.
  • Coolmax® anyagtechnológia, amely elvezeti a lábról a nedvességet, fenntartja a láb hőkomfortját és hűs viselési érzetet biztosít.
  • Megvastagított, merinó gyapjú párnázással ellátott talprész és lábujjzóna.
  • Anyagösszetétel: 40% nylon, 14% merinói gyapjú, 42% Coolmax® (poliamid), 4% Lycra® elasztán.

A helyes méret kiválasztásához lásd a táblázatot alább. Két paraméter szerint kell választani: lábméret és vádli körméret!

 

bridgedale_active_compression_merettabla

 

Tetszeni fog neked…