Akció!
Bridgedale X-Hale Cool Lo multisport titokzokni

Bridgedale X-Hale Cool Lo uniszex zokni

Most: 3.590 Ft 2.500 Ft

Bridgedale X-Hale Cool Lo könnyű, jól szellőző és enyhén elasztikus anyaga révén mozgás közben is jól illeszkedő uniszex zokni, amelyet remekül használhatsz nordic walkinghoz, futáshoz és outdoor tevékenységeid széles skálájához.

Választás törlése
Cikkszám: 1836805.

Termék leírása

Bridgedale X-Hale Cool Lo könnyű, jól szellőző, kevert szálas anyagú uniszex zokni multisportokhoz, amelyet a nagy nyári melegben ugyanúgy kényelmesen viselhetsz egy lazább futás, nordic walking vagy egy nagyobb városnéző túra során is. Kikönnyített hálós lábfejrésze jól szellőzik aktív mozgás közben is, míg párnázott orr és sarokrésze védelmet és komfortos viseletet nyújt ott, ahol igazán szükséged van rá.

  • CoolFusion kevert szálas anyagtechnológia, amely a  merinó gyapjú és a szintetikus technikai anyagok előnyeit ötvözve egy könnyű és meleg, nyári körülmények között is kiválóan hordható zoknit eredményez, gyors száradó és kiváló nedvességelvezető képességgel.
  • Elasztikus anyagbetét a lábfejrészen a precíz, gyűrődésmentes illeszkedés érdekében.
  • Cool Lo kikönnyített, hálós lábfejrész és talpbetét az optimális szellőzés és a maximális légmozgás eléréséért.
  • Megvastagított, külső lapos varrásokkal ellátott lábujj szekció.
  • X-Hale célzott párnázással ellátott talp és sarokrész a súlycsökkentés és a mozgásszabadság érdekében.
  • Anyagösszetétel: 41% nylon, 28% merinó gyapjú, 28% Endurofil (polipropilén), 3% Lycra elasztán.

Figyelem, fontos! Annak érdekében, hogy merinói gyapjú felszerelésed sokáig kifogástalan minőségben szolgáljon téged és ne legyen olyan, mint amit a moly megrágott, fontos, hogy jó minőségű, speciálisan gyapjú ruházathoz kifejlesztett technikai mosószerrel mosd. A normál háztartási mosószerek tönkreteszik a gyapjú szálak lanolin rétegét, ezáltal az anyag bolyhosodik és idővel szétfoszlik, mintha a moly rágta volna meg. Javasoljuk a Holmenkol Natural Wash mosószer vagy Holmenkol WoodDo Wash gyapjú, pehely és selyem mosószer használatát.

Tetszeni fog neked…