Brotect AirGlass Premium üveg kijelző védő Suunto 3 Fitness órához
Brotect AirGlass Premium üveg kijelző védő Suunto 3 Fitness óráhozBrotect AirGlass üveg kijelzővédőBrotect AirGlass üveg kijelzővédő

Brotect AirGlass Premium üveg kijelző védő Suunto 3 Fitness órához

1.290 Ft

A BROTECT® AirGlass® Premium üveg kijelzővédő egy extra erős és ultra könnyű társa lesz Suunto 3 Fitness karórád kijelzőjének.

Cikkszám: G20-B8656.

Termék leírása

Ez az üvegfólia még újdonság Európában, és egy exkluzív és forradalmi technológiát alkalmaz a kijelzővédők területén – az AirGlass® technológiát kizárólag a BROTECT® kínálja.

Kétszer vékonyabb és könnyebb, és ez által még rugalmasabb, mint bármely más üveg kijelző védő a piacon, mindemellett pedig biztosítja a kijelzővédők extra erős karcolás gátló funkcióját is természetesen.

Ultra könnyű súlya és magas fogú átlátszósága a kijelző kristálytiszta és éles képéről gondoskodik, miközben az egyedülálló érzékenységű érintőképernyőt is garantálja.

Rendelkezik egy további ujjlenyomat-ellenálló réteggel, ami véd a por és az ujjlenyomat foltoktól és megkönnyíti azok eltávolítását.

A ragasztóréteg biztosítja, hogy lágyan simuljon rá a kijelzőre a légbuborékmentes, könnyű felhelyezés érdekében.

Szakemberek gondos gyártásával készült Németországban.  Valódi üvegből készült, mégis rugalmas. Győződj meg róla magad: hajlítsd meg a hordozó filmréteg fennmaradó AirGlass® darabját.

A Brotect AirGlass Premium üveg kijelző védőhöz magyar nyelvű felhelyezési utasítás is tartozik.

Felhelyezési útmutató:

  1. A felhelyezést mindig egy pormentes helyen végezzük. Gondosan távolítsunk el minden port és szennyeződést a kijelzőről, mielőtt felragasztanánk a kijelzővédőt!
  2. Távolítsd el a kijelzővédő vékony borításának a felét, és illeszd a kijelző egyik oldalára! Győződj meg róla, hogy pontosan illeszted a kijelzőre a fóliát.
  3. Takarj be egy bankkártyát egy puha törlőruhával, és óvatosan csúsztasd végig a kijelző védőn egyik oldaltól a másikig a kijelződ felületén, közben pedig távolítsd el a védőfólia másik felének borítását is.
  4. Simítsd ki a fennmaradó légbuborékokat a bankkártya segítségével.

Tetszeni fog neked…