Brotect AirGlass Premium üveg kijelző védő Suunto Vector XBlack órához
Brotect AirGlass Premium üveg kijelző védő Suunto Vector XBlack óráhozBrotect AirGlass üveg kijelzővédőBrotect AirGlass üveg kijelzővédő

Brotect AirGlass Premium üveg kijelzővédő fólia Suunto Vector XBlack órához

1.200 Ft

A BROTECT® AirGlass® Premium üveg kijelzővédő egy extra erős és ultra könnyű társa lesz Suunto Vector XBlack karórád kijelzőjének.

Cikkszám: G20-B4453.

Termék leírása

Ez az üvegfólia még újdonság Európában, és egy exkluzív és forradalmi technológiát alkalmaz a kijelzővédők területén – az AirGlass® technológiát kizárólag a BROTECT® kínálja.

  • Kétszer vékonyabb és könnyebb, ezáltal még rugalmasabb, mint bármely más üveg kijelzővédő a piacon, mindemellett pedig biztosítja a kijelzővédők extra erős karcolás gátló funkcióját is.
  • Ultrakönnyű súlya és magas fokú átlátszósága a kijelző kristálytiszta és éles képéről gondoskodik, miközben az egyedülálló érzékenységű érintőképernyőt is garantálja.
  • Rendelkezik egy további ujjlenyomat-ellenálló réteggel, ami véd a por és az ujjlenyomat foltoktól és megkönnyíti azok eltávolítását.
  • A ragasztóréteg biztosítja, hogy lágyan simuljon rá a kijelzőre a légbuborékmentes, könnyű felhelyezés érdekében.
  • Gondos gyártási folyamat során, szakemberek által készül Németországban. Valódi üvegből készült, mégis rugalmas. Győződj meg róla magad: hajlítsd meg a hordozó filmréteg fennmaradó AirGlass® darabját.
  • A Brotect AirGlass Premium üveg kijelzővédőhöz magyar nyelvű felhelyezési utasítás is tartozik.

Felhelyezési útmutató:

  1. A felhelyezést mindig egy pormentes helyen végezzük. Gondosan távolítsunk el minden port és szennyeződést a kijelzőről, mielőtt felragasztanánk a kijelzővédőt!
  2. Távolítsd el a kijelzővédő vékony borításának a felét, és illeszd a kijelző egyik oldalára! Győződj meg róla, hogy pontosan illeszted a kijelzőre a fóliát.
  3. Takarj be egy bankkártyát egy puha törlőruhával, és óvatosan csúsztasd végig a kijelző védőn egyik oldaltól a másikig a kijelződ felületén, közben pedig távolítsd el a védőfólia másik felének borítását is.
  4. Simítsd ki a fennmaradó légbuborékokat a bankkártya segítségével.