Akció!
szemüveg
szemüvegszemüvegszemüveg

Casco Spirit Vautron® UV-re sötétedő sífutó, biatlon, síszemüveg

Most: 55.900 Ft 36.340 Ft

Régóta gyártanak már speciális szemüveget a sífutóknak, biatlonosoknak nem véletlenül. Számos előnye van a normál napszemüveggel szemben. Viselete sokkal kényelmesebb, nemcsak a szemet, de az arc nagy részét is védi a széltől, hótól, naptól, sokkal nagyobb felületen véd, mint egy napszemüveg, a szél oldalról sem fúj be, ugyanakkor sokkal jobb látást tesz lehetővé a perifériákon is, mert nincs zavaró keret. Mivel nem zárja úgy le az arcot, mint egy napszemüveg, így sokkal kevésbé jelent a párásodás gondot, az arc és a szem környéke védve van, mégis jól szellőzik.

Mindezen tulajdonságai miatt nemcsak sífutáshoz, de bármilyen téli aktív sporthoz is kiváló, mint pl. terepfutás, hótalpazás, túrasízés.

Választás törlése
Cikkszám: 16.07.1202.

Termék leírása

A Casco Spirit Vautron® UV-re sötétedő sífutó, biatlon, síszemüveg a fentebb felsorolt előnyökön kívül magas minőségével emelkedik ki a kínálatból, szinte az egész biatlon és sífutó elit a Casco márkára esküszik. Jó hírnevét többek között tökéletesen funkcionális, precízen működő acélrugós fel- lecsapható lencséinek, svájci top minőségű műanyagból készült keretének, mely rugalmas marad alacsony hőmérsékleten is, és egyedülálló high-tech fényre sötétedő VAUTRON® lencséjének, mely automatikusan követi a változó fényviszonyokat, köszönheti.

Technikai specifikáció:

  • Lencsék fényáteresztő képessége: 1-3 kategória
  • Súlya mindössze 59g (M méretben)
  • 2 db karbon cserélhető Vautron® lencse (normál és sárga)
  • Öntisztuló hidrofób bevonat
  • Két méretben kapható lencse: M = S-M kisebb fejre, L= L-XL nagyobb fejre
  • Merev tároló dobozban és mikroszálas tisztító kendővel kerül forgalomba.

Casco kerékpáros bukósisak Vautron sisakrostély

Casco kerékpáros bukósisakA Vautron® lencse pillanatok alatt alkalmazkodik a változó fényviszonyokhoz. A minőségi lencse a vizuális kontrasztot erősíti, lepergeti a vízcseppeket, és garantáltan páramentes marad. A Vautron® lencse sokkal gyorsabban reagál a fényerő változásra és lényegesen kevésbé érzékenye a hidegre, mint más automata lencsék. Beépített photochrom pigmentjei hosszú távon biztosítják a lencse teljesítményét.

Tetszeni fog neked…