Akció!
napszemüveg

Casco SX-20 polarizált sport napszemüveg (matt-fekete)

18.990 Ft 16.990 Ft

A Casco SX-20 polarizált rendkívül népszerű sport napszemüveg (matt fekete) a kerékpárosok, és triatlonisták körében torzításmentes, teljes periférialátást biztosító lencséjének köszönhetően. Ívelt kerete kiváló védelmet nyújt a szem számára a rovarok és porral szemben. Lencséje 100% UV-A, B és C védelmet garantál. A sikeres és népszerű SX-20 elsőként alkalmazta a levédett Tronic lencsekialakítást, amely 100% torzításmentes és teljes periférialátást biztosít. Emellett a keret íve kiválóan védi a szemet a portól és rovaroktól, a legmagasabb szintű TR90 kompozit-alapanyagból készül, lencséje párásodásmentes, 100% UV-A, B és C

napszemüveg

A német World of MTB magazin díja

szűrést garantál, mindehhez 2 év garancia… ezt ugyebár nem minden konkurens modell mondhatja el magáról. Kapható Vautron® Automatic fényre sötétedő lencsével is, valamint kiegészíthető gumipánttal, körkörös szivacskerettel a téli sportokhoz.

A német World of MTB magazin a Casco SX-20 modellt ítélte legjobb polarizált szemüvegnek a tesztelt modellek közül, külön kiemelte az alacsony tömeget, a kidolgozás minőségét, illetve a kényelmes illeszkedést. Kerékpározáshoz ideális a lencsék íve, kiváló védelmet nyújt. A két mellékelt, különböző fényszűrésű lencsének köszönhetően az ár/érték arány is nagyon jó. Ugyancsak az igen népszerű SX-20 a német piacvezető Mountain Bike magazin tesztjén 10/10, azaz tökéletes minősítést kapott, az Aktive Training magazin pedig „Best Buy” minősítéssel díjazta. A Ski Sport magazin is látott ebben a modellben fantáziát, természetesen kiegészíthető gumipánttal, körkörös szivacskerettel együtt a cross country kategóriában tesztgyőztes lett.

Cikkszám: 09.1100.71.

Termék leírása

A Casco SX-20 polarizált napszemüveg profi védelmet nyújt mind az UV-sugárzás, mind a külső behatások ellen. Polarizált lencséi megelőzik a tükröződést, vízlepergető, valamint karcálló bevonattal rendelkeznek. A csomag tartalmaz további 2 pár cserélhető lencsét a különböző fényviszonyokhoz (napsütéses, általános, rossz időjárás), valamint egy mikroszálas tokot, mely a napszemüveg tárolására és tisztítására is használható.

kerékpáros napszemüveg lencsék

Casco napszemüveg lencsék

Casco SX-20 polarizált sport napszemüveg főbb jellemzői:

Casco Polarized Anti-Reflex jellemzői

Casco Polarized Anti-Reflex napszemüveg technológia

  • kiválóan illeszkedik minden fejformára
  • polarizált lencsék tükröződésmentes látást biztosítanak
  • vízlepergető bevonat
  • modern kerékpáros napszemüveg
  • számos díjjal jutalmazták
  • Casco Flexfit

UV védelem

UV védelem

100% UV-védelem

A lencsék 100%-os védelmet nyújtanak UV-A, B, és C sugárzás ellen.

Extrém ütésállóság

lencse ütésállóság

Casco ütésálló lencse

A lencsék kiválóan ellenállnak a külső behatásoknak.

Kiemelkedő karcállóság

karcálló bevonat

Casco karcálló bevonat

A lencsék antisztatikus rétege magas védelmet nyújt a karcolásokkal szemben.

Öntisztítás, vízlepergetés

vízlepergető lencse

Casco vízlepergető lencse

A lencsék öntisztuló bevonata lepergeti az olaj-, és vízcseppeket.

Kontraszt növelés

napszemüveg kontraszt

növelt vizuális kontraszt

A lencsék megfelelő vizuális kontrasztot nyújtanak a fényviszonyoktól függően.

 

Tetszeni fog neked…