Akció!
futó sapka

Compressport 3D Thermo Seamless Beanie sapka

11.990 Ft 10.990 Ft

Természetes 3D Thermo Ultralight anyaga teszi ezt az innovatív sapkát ideális társsá hideg időben végzett edzéseken. Tökéletesen ergonomikus, természetesen passzol minden fejformára. Ideális futás, túrázás vagy akár kerékpározás és síelés alkalmával is, hiszen jól elfér sisak alatt is.

Cikkszám: SB3D-99RD.

Termék leírása

Technikai specifikáció:

  • Különböző szálak integrálásával biztosított a megfelelő védelem a fej minden területén. Felül vékony anyag van a hőleadás végett, a homloknál és két oldalt vastagabb az anyag, hogy melegen tartsa az érzékeny részeket.
  • Minden fejformára tökéletes.
  • Varrás mentes, így nem okoz irritációt még sisak alatt sem.
  • Tarkónál extra szellőző rések segítenek a túlmelegedés megakadályozásában.
  • A fejtetőn 3D Thermo szálból készült vékony terület segít az optimális hőháztartásban, így a sapka melegen és szárazan tart.
  • Anyaga: 55% Modal, 35% Polyamide, 10% Elastane

compressport-seamless

100% varrás nélküli mikroszálas anyag, könnyű és nagyon puha.

 

 

 

ultra-ventillation-compressport

A tarkónál elhelyezett ventilációs zóna elvezeti a testhőt és a felgyülemlett nedvességet és garantálja a száraz és friss viselési komfortot időjárástól és a mozgás intenzitásától függetlenül.

 

 

compressport_3d_thermo

Thermo-regulation: Thermo-regulating technikájának köszönhetően testednek nem kell küzdenie, hogy 37 fokos maradjon. Az így megspórolt energiát a teljesítményed növelésére fordíthatod. A top anyaga keltette tükör hatás aktiválja a bőr felületének mikrokeringését (+92%) és ezzel (+51%) jobb hőszabályozást eredményez.

Tetszeni fog neked…